Unseen Realities Föhn: HOTTE nieuwe föhn!

Unseen Realities Föhn: HOTTE nieuwe föhn!

Op zoek naar een handige, modieuze en professionele haardroger? Zoek dan niet verder! De Unseen Realities Föhn is dé föhn van dit moment. Deze haardroger is vergelijkbaar met de GA.MA Föhn IQ Perfetto en de Dyson Föhn, maar dan goedkoper! Koop deze fantastische föhn op Haibu!

Exclusief moma-heart
Unseen Realities Föhn Zwart
(€ 274,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Lichtgewicht en opvouwbaar

Deze haardroger is lichtgewicht en opvouwbaar, super handig om waar dan ook mee naartoe te nemen! Dankzij het compacte design heb je minder ruimte nodig, waardoor je meer plek hebt voor andere kappersspullen.

Vrij draaibaar mondstuk in magneetstijl

De Unseen Realities Föhn heeft een vrij draaibaar mondstuk in magneetstijl, waardoor een snelle luchtstroom kan worden geproduceerd om het haar snel te drogen én te voldoen aan de stylingbehoeften. Het dubbellaags warmte-isolatieontwerp vermindert effectief de oppervlaktetemperatuur van de bijgeleverde stylingtools.

Double overheat protection

Tijdens het gebruik maakt de föhn gebruik van double overheat protection, dit betekent dat de haardroger de temperatuur 40 keer per seconde meet en de hitte reguleert. Hierdoor wordt hittebeschadiging tegengegaan en de glans van het haar beschermd.

Ionische technologie

Bij deze föhn is gekozen voor Ionische technologie, wat vele voordelen heeft. Het zorgt voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor de haarkleur niet wegvaagt en zorgt er tevens voor dat de hoofdhuid wordt gereinigd, waardoor de optimale condities worden gecreëerd om het haar te laten groeien. Dankzij de Ionische technologie wordt het haar zijdezacht, krijgt het veel glans en wordt pluis tegengegaan. Ook heeft deze technologie een antibacteriële functie!

De föhn heeft 4 modes met LED indicators:

Fast – sneldrogende stand

  • Fast 1 heeft een hoge luchtstroom en hoge temperatuur

Fluffy – medium luchtstroom

  • Fluffy 1 heeft een medium luchtstroom en medium temperatuur
  • Fluffy 2 heeft een medium luchtstroom en hoge temperatuur

Smooth – lage luchtstroom

  • Smooth 1 heeft een lage luchtstroom en lage temperatuur
  • Smooth 2 heeft een lage luchtstroom en medium temperatuur

Mix – afwisselend koude en hete lucht

  • Mix 1 heeft een lage luchtstroom en lage temperatuur
  • Mix 2 heeft een medium luchtstroom en medium temperatuur
  • Mix 3 heeft een hoge luchtstroom en hoge temperatuur

Naast deze 4 modes heeft de Hair Dryer ook nog een Cool shot button. Maak gebruik van deze knop wanneer je je coupe zo lang mogelijk mooi wilt behouden! Houd de knop ingedrukt om koude lucht te krijgen en laat hem weer los om terug te gaan naar de vorige temperatuur.

Shop op Haibu

Koop deze fantastische föhn nu op Haibu! Voor 23:59 besteld? Dan heb je hem morgen al in huis!

Deel deze blog