PRO Tutorial: Curly Bronde by Elleure

PRO Tutorial: Curly Bronde by Elleure

Spring your hair back to life! In deze blog leer jij verschillende blondtinten (bronde) creëren door te werken met drie verschillende mixen.

Benodigdheden

  • Elleure Clarifier Blond Plex combineert snelheid en bescherming en creëert zo hoogwaardige resultaten. De beschermende en voedende eigenschappen van deze ingrediënten verzorgen het haar intensief en zorgen dat het haar er helder en gezond uitziet. Gele tinten en warme ondertonen in het haar worden geëlimineerd en het haar voelt zachter en veerkrachtiger aan.

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Clarifier Blond Plex  500gr
(€ 28,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

  • De Elleure Teinture Oxydant 1.8% & 12% zijn geschikt voor professioneel gebruik. Deze waterstofperoxide is 100% vegan.

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Teinture Oxydant 12% 1000ml
(€ 9,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Teinture Oxydant 1,8% 1000ml
(€ 9,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

  • Elleure Teinture: 9.06, 8.2, 9.07, 9.3 en 9.4. Deze veganistische haarkleuring geeft het haar niet alleen een prachtige kleur, maar verzorgt het haar intensief tijdens het kleurproces! Ga voor een natuurlijk en zacht kleurresultaat met een perfecte grijsdekking.

In 6 stappen Bronde by Elleure

Stap 1: Meng de Elleure Blond Plex 1:2 met een Teinture Oxydant en de Elleure Teinture tinten 1:1 met de Teinture Oxydant.

  • Elleure Clarifier Blond Plex + Elleure Teinture Oxydant 1,8%
  • Elleure Teinture 9.06 + Elleure Teinture Oxydant 12%
  • Elleure Teinture 8.2 + Elleure Teinture Oxydant 12%

Stap 2: Verdeel het haar in 5 vlakken en wave in elke passé highlights. Zet om en om highlights met de Blond Plex en grove slices met de twee Teinture mixen.

Stap 3: Laat 30 minuten inwerken. Controleer of de highlights de gewenste kleurhoogte bereikt hebben. Was het haar met een kleuronderhoudende shampoo. Spoel het haar uit en maak het haar handdoek droog.

Stap 4: Meng Elleure Teinture 1:1 met de Teinture Oxydant 1,8%. Voor deze look mix je 2 verschillende toners.

Toner 1: Elleure Teinture 9.07 + Elleure Teinture Oxydant 1,8% (voor de opgelichte plukken haar)

Toner 2: ¾ Elleure Teinture 9.3 + ¼ Elleure Teinture 9.4 + Elleure Teinture Oxydant 1,8% (voor de rest van het haar).

Breng de twee toners aan, toner 1 op de opgelichte plukken en toner 2 op de rest van het haar. Houd de kleuring goed in de gaten en spoel uit wanneer het gewenste kleurresultaat is bereikt.

Stap 5: Spoel de toner uit totdat het water helder is en breng een kleur onderhoudende conditioner aan. Gebruik het Elleure Teinture Colour Serum voor optimaal kleurbehoud!

Stap 6: Droog het haar en style naar wens!

Deel deze blog