Top 10 Herfst Favorites van Xelly Cabau van Kasbergen!

Het is herfst. Het regent, het waait en het is koud. Tijd om lekker binnen te blijven, kaarsjes aan te steken en met een kop warme chocolademelk en een dekentje op de bank te ploffen voor een leuke film, serie of televisieprogramma!

Zo heb je afgelopen zaterdag kunnen zien hoe onze ambassadrice Xelly Cabau van Kasbergen haar zus Yolanthe in de maling nam in het SBS6-programma Wie Het Laatst Lacht! En daar heb je ons ook kunnen spotten! Zoals je namelijk al hebt kunnen lezen in onze vorige blog, werd dit programma mede mogelijk gemaakt door Haibu.

Speciaal voor Haibu heeft Xelly ook deze keer weer haar Top 10 Favorites op een rijtje gezet, maar nu speciaal voor de herfst. Lees snel verder en ontdek alle favoriete herfst producten van Xelly!

1. Sibel Verdeelclips zwart

Xelly: “De verdeelclips van Sibel heb ik altijd in huis. Ze zijn ideaal om losse plukken mee weg te steken wanneer ik mijn haar krul. Zo raakt niet alles in de war!”

2. Kérastase Chronoligiste intense regenerant Masque 500ml

Xelly: “Dit is een heerlijk intensief voedend haarmasker die je eens in de de zoveel tijd niet mag missen. Doordat er onder andere Hyaluronzuur inzit, hydrateert hij enorm!”

moma-heart
Kerastase Chronologiste Intense Régénérant Masque 500ml
(€ 62,86   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

3. L’Anza Healing ColorCare Silver Brightening Shampoo 300ml

Xelly: “Ik heb balayage in mijn haar. Om te zorgen dat mijn haar geen gele gloed krijgt, geef ik het om de zoveel tijd een boost met zilvershampoo. Hierdoor ziet mijn haar er weer fris uit!”

L’Anza Healing ColorCare Silver Brightening Shampoo neutraliseert gele en oranje tinten uit het blonde haar. Daarnaast bevat de shampoo tal van verzorgende ingrediënten waardoor het haar er gezond en glanzend uit gaat zien.

moma-heart
Lanza Healing Colorcare Silver Brightening Shampoo 300ml
(€ 30,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

4. Oolaboo Super Foodies Velvety Hand Lotion 100ml

Xelly: “Ik weet niet hoe jullie dat doen, maar mijn handen zijn enorm droog geworden nu ik ze nog vaker was! Om ze te verzorgen kies ik het liefst voor een natuurlijke crème, zoals Super Foodies Velvety Hand Lotion van Oolaboo.”

Oolaboo Super Foodies Velvety Hand Lotion is een handcrème die voedend en beschermend werkt. De crème zit vol antioxidanten en bevat hyaluronzuur. Kleine beschadigingen van de huid worden hersteld en de huid wordt beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering.

moma-heart
Oolaboo Super Foodies Velvety Hand Lotion 100ml
5%
(€ 37,05   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

5. L'Anza Healing Style Dry Shampoo

Xelly: "Deze gebruikte ik toen ik al een uur in de uitzending zat zonder dat ik mijn haar kon bijwerken, en het bleef prachtig zitten! Haalt vettigheid weg en geeft er volume voor terug!

Xelly's favorite moma-heart
Lanza Healing Style Dry Shampoo 242ml
(€ 26,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

6. Make-up Studio Individuele Eyelashes/wimperstukjes zwart

Xelly: “Stukjes wimpers blijven nog altijd mijn favoriet! Met de losse wimpers creëer je een natuurlijk resultaat. Doordat je allemaal individuele wimperstukjes hebt, is het makkelijker om het volume te bepalen. Een tip: Plaats 2 wimperstukjes aan het eind van je hoog, voor een prachtige amandel-oogopslag. Hierdoor zie je er wakkerder uit!”

moma-heart
Make-up Studio Individuele eyelashes/wimperstukjes zwart
10%
(€ 9,81   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

7. Orly Nagellak Kiss The Bride 18ml

Xelly: "Dit is een heel lekker kleurtje nagellak die bij elke outfit staat! een echte musthave om de regenachtige herfstperiode op te fleuren!"

8. @home Refectocil Wenkbrauwverf Kit 3 Natuurbruin Basis Kit

Xelly: “Deze @home Refectocil Wenkbrauwverf Kit is ideaal nu we de deur niet meer vaak uit kunnen! Daarnaast lijken, door het verven, je wenkbrauwen veel voller. Dit komt doordat donshaartjes ook worden meegepakt. Het af stijlen van de wenkbrauwen wordt ook veel makkelijker wanneer ze geverfd zijn. Ideaal dus!”

9. Oolaboo Eco Shampoo Bar 70gr

Deze Shampoo Bar is een shampoo in vaste vorm. De speciale formule bevat plantaardige oliën als Arganolie en Jojoba-olie. Deze oliën verminderen pluizend en statisch haar en geven het haar direct meer energie door het intensief te hydrateren. De toegevoegde glycerine zorgt voor zichtbare souplesse en een schitterende glans. Oolaboo Eco Shampoo Bar is 100% Vegan, 100% handgemaakt en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn er geen siliconen toegevoegd en is het product vrij van plastic.

Xelly: “Ik ga graag voor natuurlijke producten met ingrediënten die er toe doen! Deze shampoo bar heeft een mooie samenstelling én is ook nog eens goed voor het milieu!”

moma-vegan moma-heart
Oolaboo Eco Shampoo Bar 70gr
(€ 16,98   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

10. Tweezerman Pincet Rose Goud

Xelly: “De Tweezerman Pincelt is al jaren my all time favorite! De pincet gaat megalang mee en is echt een investering!”

Epileer moeiteloos zelfs de kleinste haartjes met de pincet van Tweezerman. Een kwalitatief goede en professioneel pincet. De Tweezerman Pincet Rose Goud is een echte eycatcher dankzij zijn rosé gouden kleur.

Xelly: “Let op dat je de haartjes met de haargroei richting mee trekt. Blijf altijd rechtdoor kijken in de spiegel en epileer nooit van onder af, dus niet met de kin om hoog. Deze fout wordt veel gemaakt waardoor je al snel teveel haartjes ‘onder’ de wenkbrauw vandaan haalt. Hier heeft de wenkbrauw juist zijn volume nodig!”

moma-heart
Tweezerman Pincet rose goud
13%
(€ 26,16   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ben je ook benieuwd naar de Top 10 Summer Favorites van Xelly? Dat lees je in deze blog!

Deel deze blog