TIP: de beste én voordeligste blondeerpoeder is tijdelijk in prijs verlaagd!

TIP: de beste én voordeligste blondeerpoeder is tijdelijk in prijs verlaagd!

De beste en voordeligste blondeerpoeder, tijdelijk in prijs verlaagd!

Ben jij op zoek naar de beste én voordeligste blondeerpoeder voor in de salon? Dan kunnen wij de keuze makkelijk voor je maken! De blondeerpoeders van Elleure zijn namelijk van hoge kwaliteit en nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Maak kennis met de blondeerpoeders van Elleure: Elleure Clarifier. Creëer op een veilige manier een geweldige, blonde look. Deze professionele blondeerpoeders zijn uitermate geschikt voor het blonderen en ontkleuren van het haar en voor het zetten van prachtige highlights of coupe-soleil. Warme en gele tinten in het haar worden geëlimineerd. Het resultaat is helder blond haar!

Om jou voordelig kennis te laten maken met Elleure Clarifier, shop je deze blondeerpoeders nu tijdelijk met éxtra korting. 

Elleure Clarifier Blondeerpoeder

Elleure Clarifier Blondeerpoeder is dé perfecte basisblondeerpoeder en een echte must-have voor elke kapper. Met Elleure Clarifier licht je het haar op tot wel 8 tinten!

Creëer een geweldige, blonde look met het Clarifier Blondeerpoeder van Elleure. Dit stuifvrije poeder is een zeer veilige oplossing voor jezelf en voor klanten die hun haar willen blonderen of ontkleuren. Ook voor het zetten van prachtige highlights (coupe-soleil) is Elleure Clarifier uitermate geschikt. Elleure Clarifier Blondeerpoeder elimineert alle warme tinten in het haar.

Je shopt Elleure Clarifier Blondeerpoeder tijdelijk tot en met 31 maart 2021 van €17,95 voor €9,50!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Clarifier Blondeerpoeder  500gr
(€ 15,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Elleure Clarifier Blond Plex

Ben je op zoek naar een écht next-level product? Dan is Elleure Clarifier Blond Plex waar je naar op zoek bent! Met dit blondeerpoeder van hoge kwaliteit licht je het haar op tot wel 10 tinten en creëer je met gemak helder en stralend blond haar!

Elleure Clarifier Blond Plex heeft een speciale PLEX CO1-technologie en bevat polyomino-suikercondensaat en gehydrolyseerde keratine. De beschermende en voedende eigenschappen van deze ingrediënten verzorgen het haar intensief en beperken de schade van het ontkleuringsproces. Door de anti-yellow technology worden warme, gele ondertonen geëlimineerd.

Je shopt Elleure Clarifier Blond Plex tijdelijk tot en met 31 maart 2021 van €20,95 voor €11,50!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Clarifier Blond Plex  500gr
(€ 28,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Elleure Clarifier Blondeerpoeders dienen gemengd te worden met Elleure Teinture Oxydant 3%, 6%, 9% of 12%. De hoogte van het percentage is afhankelijk van de ontkleuringsgraad. Klik hier voor alle developers van Elleure Teinture.

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Teinture Oxydant 12% 1000ml
(€ 9,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Teinture Oxydant 6% 1000ml
(€ 9,50   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Let op: Elleure Clarifier Blondeerpoeder is alleen voor professioneel gebruik.

Heb je vragen over Elleure Clarifier Blondeerpoeders? Neem dan gerust contact op met onze professionele Klantenservice. We helpen je graag verder!

Deel deze blog