The NEW box Maart

Deze box is verlopen. Ben je benieuwd naar de nieuwe box? Bekijk deze categorie voor het nieuwe alternatief!

Meet The NEW box Maart!

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe box vol met de nieuwste en leukste hair- en beautyproducten! Wij hebben onze favoriete nieuwe producten voor jou samengevoegd in een voordelige The NEW box. Je shopt de producten t.w.v. €86,08 voor slechts €39,95. Je bespaart nu €46,13. Er zitten weer vijf fantastische producten in The NEW box Maart! Benieuwd? Lees snel verder...

Wat zit er in de The NEW box Maart?

Foamie Shampoo Bar Aloe You Vera Much - Een shampoo in een vaste vorm! De shampoo is geschikt voor droog haar en reinigt zacht maar effectief dankzij de huidneutrale pH-waarde. De Shampoo Bar bevat hoogwaardige ingrediënten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van het haar en hoofdhuid, is vrij van siliconen, vrij van dierproeven en 100% vegan. Het design met drie hobbels geeft de hoofdhuid een fijne massage tijdens het gebruik van deze Shampoo Bar.

Kevin Murphy Anti Gravity Spray - De Kevin Murphy Anti Gravity spray 150ml is een gewichtloze spray die het haar een volume boost geeft. Daarnaast versterkt het de glans in het haar en is het geschikt voor elk haartype. De Anti Gravity spray van Kevin Murphy is perfect om een flexibele geföhnde look te creëren.

Treat yourself en bestel The NEW box t.w.v. €86,08 voor slechts €39,95! Dat wil je toch niet missen? Veel shopplezier!

Pssst: ben je een professional? Dan hebben we speciaal voor jou The NEW box PRO! Net zo scherp geprijst als The NEW Box, maar dan met de allernieuwste professionele producten. Laat je inspireren en ontdek nieuwe merken!

Deel deze blog