Style My Hair Pro: dé app voor iedere kapper!

Style My Hair Pro: dé app voor iedere kapper!

Benieuwd naar hoe jouw haar of dat van je klant eruit zal zien met een andere kleur en wil je dit niet meteen verven? Of benieuwd naar de verschillende kleuren die L'Oréal in het assortiment heeft? Maak dan gebruik van de app van L’Oréal: Style My Hair Pro! Deze app biedt verschillende functies aan die jou meer informatie geven of kunnen helpen bij haarkleuringen. Perfect voor iedere pro!

De app

Wanneer je de app hebt geïnstalleerd en opent, kun je een profiel kiezen. Na het kiezen van het kappersprofiel downloadt de app de content die jij nodig hebt om aan de slag te kunnen.

In de app zijn verschillende categorieën te zien: Moodboard, Metaaldiagnose, Probeer en Kleurboek.

De categorie Moodboard heeft al twee moodboards, namelijk Productlanceringen en Trends.

Wanneer je op Productlanceringen klikt, zie je de verschillende lanceringen van L’Oréal. Bij deze lanceringen zie je de verschillende lanceringen die L'Oréal heeft gedaan inclusief de haarkleuren. Wanneer je op Trends klikt, zie je de verschillende haarkleurtrends van L’Oréal.

Naast deze twee moodboards kun je zelf ook nog je eigen moodboard aanmaken!

Wanneer je op de categorie Metaaldiagnose klikt, kun je diagnosticeren hoeveel metaaldeeltjes jij in jouw haar hebt zitten. Dit wordt bepaald aan de hand van een aantal vragen, waardoor jij meer inzicht hebt in hoe je het haar het beste kunt behandelen.

Bij de categorie Probeer kun je verschillende haarkleuren uitproberen die bij jou passen! In het watchbook kun je de verschillende namen bekijken van de kleur die jij mooi vindt en zie je bij welk merk de kleur hoort.

Wanneer je op de categorie Kleurboek klikt, kun je per kleurnummer, merk en categorie een haarkleur zoeken. Op deze pagina kun je per merk filteren en ervoor kiezen om merken te tonen of te verbergen.

Haibu

Koop nu jouw favoriete producten op Haibu! Voor 23:59 besteld? Dan heb je je product, indien voorraddig, morgen al in huis!

Deel deze blog