Selecteer een verlanglijst
Naar overzicht

SLA make-up

SLA Paris

SLA is een afkorting van Serge Louis Alvarez, dit is een professionele make-up artist én de oprichter van het merk. SLA is opgericht in 1992 in Frankrijk om aan de eisen van professionele make-up artists te voldoen. Dit merk bevat producten van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke grondstoffen. Dit merk bevat verschillende producten, voor elke vrouw. Daarom is dit het perfecte merk om mee te werken in jouw salon. Wij zetten de beste producten voor je op een rijtje.

Gezicht

   

 • SLA Pre-makeup base skin primer Neutral: Deze primer zorgt ervoor dat jouw make-up de hele dag mooi blijft zitten. Dit product maakt de huid glad, verfijnt de poriën en zorgt voor een lange houdbaarheid. Breng dit product onder de foundation aan, en geniet de hele dag van jouw egale teint.
 • SLA Blush Pink in Cheek Rosewood: Dit is een hoog gepigmenteerde blush en is verkrijgbaar in 3 prachtige tinten. Dit product geeft veel kleur af en zorgt voor een gezonde glow. Gebruik hem na je foundation om de jukbeenderen van een mooie kleur en gloed te voorzien.
 • SLA Fix Up Universal Loose Powder: Heeft jouw klant snel last van een glanzend gezicht? Gebruik dan deze losse poeder! Breng deze poeder aan over de foundation en je zorgt ervoor dat het gezicht de hele dag mat blijft en de make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Ogen

 • SLA Mascara Signature Keratin Black: Deze mascara geeft de wimpers volume, lengte en een diep zwarte kleur. Door de keratine in de mascara worden de wimpers verzorgd en versterkt. Ook beschermt de keratine de wimpers tegen agressies van buitenaf.
 • SLA Metallic Eye shadow Refill Champagne Queen: Laat je ogen spreken! Gebruik een licht glanzende oogschaduw kleur en geef het oog meer definitie. Het leuke aan deze oogschaduws is dat je ze zelf kunt samen stellen. De SLA Emptry Trio box heeft 3 lege plekken waar je jouw favoriete kleuren in kunt doen!
 • SLA Eyebrow corrector: Mooie wenkbrauwen kunnen heel veel doen voor het gezicht. Met dit potlood kun je de vorm van je wenkbrauw veranderen of inkleuren. Creëer in een makkelijke stap een hele andere look!

Lippen

         

 • SLA PRO Lipstick: Dit is een sterk gepigmenteerde lipstick met een verzorgende en lang houdende formule. Deze lipstick bevat vitamine E en laat een semi matte finish achter op de lippen. Deze lipsticks hebben een hoop verschillende kleuren, voor ieder wat wils!
 • SLA Lip Crush liquid matte lipstick: Wil jij een lipstick met een enorm lange houdbaarheid? Probeer dan de Lip Crush! Dit is een liquid lipstick die mat opdroogt en de lippen zacht en glad maakt. Deze lipstick zit er zelfs nog perfect op na de lunch!

Bekijk hieronder een make-up tutorial van SLA!

Bekijk hier het hele assortiment van SLA Paris.

Wat is jouw favoriete SLA Paris product? Volg ons op Instagram & Facebook en laat het ons weten!

Tot de volgende blog!

De producten

Gezicht

   

 • SLA Pre-makeup base skin primer Neutral: Deze primer zorgt ervoor dat jouw make-up de hele dag mooi blijft zitten. Hij maakt de huid glad, verfijnt de poriën en zorgt voor een lange houdbaarheid. Breng dit product onder de foundation aan, en geniet de hele dag van jouw egale teint.
 • SLA Blush Pink in Cheek Rosewood: Deze blush geeft een mooie kleur en een gezonde glow. Gebruik hem na je foundation om de kleur in het gezicht terug te krijgen. Deze blush is verkrijgbaar in 3 kleuren.
 • SLA Fix Up Universal Loose Powder: Heeft jouw klant snel last van een glanzend gezicht? Gebruik dan deze losse poeder! Breng deze poeder aan over de foundation en je zorgt ervoor dat het gezicht de hele dag mat blijft en de make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Ogen

 • SLA Mascara Signature Keratin Black: Deze mascara geeft de wimpers volume, lengte en kleurt ze zwart. Door de keratine in de mascara worden de wimpers verzorgd en versterkt. Ook beschermt de keratine de wimpers tegen aggressies van buitenaf.
 • SLA Metallic Eye shadow Refill Champagne Queen: Laat je ogen spreken! Gebruik een licht glanzende kleur en geef het oog meer definitie. Het leuke aan deze oogschaduws, is dat je ze zelf kunt samen stellen. De SLA Emptry Trio box heeft 3 lege plekken waar je jouw favoriete kleuren in kunt doen!
 • SLA Eyebrow corrector: Mooie wenkbrauwen kunnen heel veel doen voor het gezicht. Met dit potlood kun je de vorm van je wenkbrauw veranderen of inkleuren. Met het borsteltje aan de achterzijde kun je het resultaat iets verzachten.
          
 • SLA PRO Lipstick: Deze lipstick is sterk gepigmenteerd met een comfortabele en beschermende formule. Deze lipstick bevat vitamine E en laat een semi-matte finish achter op de lippen. Deze lipsticks hebben een hoop verschillende kleuren, voor ieder wat wils!
 • SLA Lip Crush Liquid matte lipstick: Wil jij een lipstick die de hele dag blijft zitten? Probeer dan de Lip Crush! Dit is een liquid lipstick die mat opdroogt zonder dat het vervaagt. Dit product houdt je lippen zacht en glad en zit er zelfs nog goed op na de lunch.

 

 

Reacties

Wees de eerste om een reactie te plaatsen

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Heb je nog geen account? Registreren is snel en eenvoudig.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina