Ontdek de 10 meest bijzondere kappersproducten!

Als professional wil je natuurlijk one of a kind zijn. In deze blog vind je een kleine selectie van de meest bijzondere kappersproducten, verkrijgbaar op Haibu. Van waterspuit tot elektrisch verwarmde schaar, met deze producten in jouw salon onderscheid jij jezelf van de rest en geef je jouw klanten een unieke beleving!

CHI LAVA Dryer Zwart/Rood

Deze föhn ziet er niet alleen super bijzonder uit, hij ís ook nog eens bijzonder! Deze revolutionaire haardroger heeft een keramisch verwarmingselement waarbij vulkanische lava is geïmpregneerd. De combinatie van de lava en het keramische element maakt dat het haar op een lagere temperatuur gestyled kan worden, wat minder schade aan het haar geeft. Doordat de CHI Lava Dryer maar 710 gram weegt is deze ontzettend handzaam en krijg je niet zo snel last van pijnlijke handen en armen. Een echte musthave voor in de salon!

CHI LAVA Dryer Zwart/Rood
14%
(€ 163,20   incl. btw)
Morgen in huis

 

Jaguar TCC Carecut 6 inch

Deze innovatieve schaar is speciaal ontwikkeld voor een verbluffend eindresultaat. Deze kappersschaar gebruik je als een normale knipschaar, het verschil is dat deze schaar elektrisch verwarmd is. Wanneer het haar geknipt wordt met deze elektrisch verwarmde schaar worden de haarpunten verzegeld en blijven de natuurlijke vochtigheid-en verzorgingssubstanties behouden. Op lange termijn zal de haarkwaliteit verbeteren. Het haar wordt sterker, krijgt volume, glans, veerkracht en blijft vrij van gespleten haarpunten. Gun jouw klanten zulk prachtig, natuurlijk haar!

L'Oréal Blond Studio Instant Highlight Tool Plug

Maak kennis met het eerste Pro Heat Lightenings systeem dat tot 6 niveaus verlichting zorgt in slechts 30 seconden! Met deze Tool creëer je simpel en snel gedeeltelijke verhelderingsbehandelingen, zoals face contouring of highlights. De Instant Highlight Tool bereikt een lagere een temperatuur dan klassieke stijtlangen, namelijk 140 graden. De temperatuur wordt iedere 0,2 seconden gereguleerd zodat er een egale lift wordt gewaarborgd. Gebruik deze tool in combinatie met de L’Oréal Blond Studio Instant Highlights Crème en het Instant Highlights Aluminiumfolie.

L'Oréal Blond Studio Instant Highlight Tool Plug
43%
(€ 95,28   incl. btw)
Morgen in huis

Ogé Exclusive 5-in-1 Krultang goud

Deze exclusieve en veelzijdige krultang ziet er niet alleen super mooi uit, maar zorgt er ook nog eens voor dat krullen langer blijven zitten en zijdezacht aanvoelen! De 5-in-1 krultang van het high-end beautymerk Ogé is, naast de luxe uitstraling, ook nog eens super makkelijk in gebruik. De opzetstukken zijn gemakkelijk op de krultang te klikken. De instelbare temperatuur van 180 tot 220 graden maakt deze krultang geschikt voor alle haartypes.

Oolaboo Straight Baobab Smooth Out Stylixer

Wanneer je hitte stylingtools gebruikt is het van groot belang dat je een heat protector in het haar gebruikt. De Oolaboo Straight Baobab Smooth Out Stylixer is ontwikkeld met de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van haarverzorging en hiermee dus echt de top off the bill wat betreft hittebescherming. Deze hittebeschermer is vrij van parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en de verpakking is gemaakt van verantwoordelijk kunststof (PP en PTEG), milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Bescherm het haar tegen warmte van stylingtools, invloeden van buitenaf, pluis en statisch worden en maak het zacht en glanzend!

Oolaboo Straight Baobab Smooth Out Stylixer 250ml
5%
(€ 49,16   incl. btw)
Morgen in huis

Moser Li+Pro2 Tondeuse

De Moser Li+Pro2 Tondeuse geeft jou in één oogopslag duidelijkheid! Dankzij het Smart-Display krijg je visueel inzicht in de snelheid, maar ook de accucapaciteit en of het apparaat geolied of gereinigd moet worden zijn op het display af te lezen. Hierdoor zorg je ervoor dat het apparaat altijd in de beste staat verkeert en zijn de resultaten op zijn best! De tondeuse heeft een processor gestuurde motor waardoor de knipkracht altijd constant blijft, ook wanneer de accu kracht verminderd. Het Diamond Blade is wasbaar, roestbestendig en de carbon coating zorgt voor een langere levensduur. Dankzij het futuristische design past deze tondeuse in iedere salon!

Trend-Design RecYcape Kapmantel

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de samenleving en dus ook in de kappersbrance. Draag jouw steentje bij aan een beter milieu met de Trend-Design RecYcape Kapmantel. Dit kaplaken wordt namelijk gemaakt van 12 gerecyclede plastic drinkflessen! Deze flessen worden versnipperd waarna de snippers worden gesmolten en verwerkt tot garen. Met dit garen wordt de RecYcape gemaakt! Bescherm jouw klanten tijdens een knip- of kleurbehandeling op duurzame en milieuvriendelijke manier.

Trend-Design RecYcape Kapmantel Zwart 135x150cm
(€ 36,18   incl. btw)
Morgen in huis

Twijfel je of het product wel bij jou past, wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Zij helpen je graag verder! Wij zijn erg benieuwd welk bijzonder product in jouw salon gebruikt wordt. Deel het hieronder in de comments of via #Haibu op social media!

Deel deze blog