NIEUW: Schwarzkopf Chroma ID

Een kleur die net zo uniek is als jijzelf

Als hairlovers worden we natuurlijk altijd enthousiast van nieuwe producten. In deze blog laten we je de nieuwe Chroma ID producten van Schwarzkopf zien! Trust us, dit wil je niet missen...

Chroma ID: de 100% personaliseerbare mix & tone kleuringssysteem

Met Chroma ID brengt Schwarzkopf een lijn haarmaskers uit waarmee jij eindeloos veel kleuren kan creëeren bij jouw klanten. Met deze semi-permanente kleuringen mix je unieke tinten die perfect aansluiten bij de wensen van je klant. Schwarzkopf

De Chroma ID lijn bestaat uit drie producten:

  • Bonding Colour Masks (500ml)
    De Bonding Colour Masks zijn verkrijgbaar in 14 kleuren en zijn geschikt om alle haarsoorten te kleuren, te verbeteren en op te frissen. Dit masker is ook verkrijgbaar in 'clear', waarmee je de overige kleuren kunt mixen en personaliseren.

  • Intense Bonding Colour masks (280ml)
    De Intense Bonding Colour masks zijn bedoeld om de kleurmaskers krachtig te tonen en te personaliseren. Wil je klant een fellere kleur? Dan voeg je wat van het Intense Bonding Colour Mask toe, om zo de kleur te versterken. Wel in de mood voor een gedurfde look? Gebruik dan alleen de Intense Bonding Colour Masks en ga voor knalkleuren! Dit masker is verkrijgbaar in 6 kleuren. 

  • Bonding Colour Masks voor verzorging thuis (250ml)
    Om de lijn compleet te maken, zijn 6 van de 14 kleuren Bonding Colour Masks beschikbaar voor de verkoop aan je klanten. Zo kunnen zij zelf tussen behandelingen door hun kleur stralend en verzorgd houden!

 

Geïnspireerd geraakt? Sla dan snel de Chroma ID producten in en leef je uit! Deel je mooiste looks met ons met #kapperskorting en inspireer anderen, veel plezier!

Deel deze blog