NIEUW: Matrix Total Results Dark Envy

We zijn natuurlijk allemaal bekend met zilvershampoos, geschikt voor koel blond, wit en grijs haar. Matrix komt met een nieuwe Total Results lijn, speciaal voor brunettes die ook cool door het leven willen gaan: Dark Envy.

Deze nieuwe haarverzorgingslijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een haarmasker. Alle producten zijn er op gericht ongewenste warme tonen uit het haar te halen, voor prachtig koelbruin haar! Alle producten zijn geschikt voor zowel natuurlijk als geverfd bruin haar.

Total Results Dark Envy Shampoo

De Dark Envy Shampoo laat natuurlijk of gekleurd bruin haar weer stralen. De shampoo heeft een donkergroene kleur. Dit komt doordat het een kleur afgevende shampoo is die helpt ongewenste rode tinten in bruin haar te neutraliseren. Daarnaast verrijkt de shampoo het haar met koele tonen. Dit komt doordat er speciale kleurpigmenten aan de shampoo zijn toegevoegd. Gebruik wel geschikte wegwerphandschoenen bij het aanbrengen van de shampoo. De speciale kleurpigmenten kunnen namelijk afgeven. Matrix Total Results Dark Envy Shampoo is verkrijgbaar in 300ml en 1000ml.

Total Results Dark Envy Conditioner

De Dark Envy Conditioner is de vervolgstap na het gebruik van de Dark Envy Shampoo. Deze conditioner is geschikt voor natuurlijk en geverfd bruin haar dat er dof uitziet en voeding mist. De conditioner voedt de haarvezels intensief. Het haar wordt beter handelbaar en krijgt een gezonde schittering. Matrix Total Results Dark Envy Conditioner is verkrijgbaar in 300ml en 1000ml.

Total Results Dark Envy Haarmasker

Maak de verzorgingsroutine compleet met het Matrix Total Results Dark Envy Haarmasker. Het Dark Envy Haarmasker is een professionele behandeling die, net als de Dark Envy Shampoo, helpt ongewenste rode tonen te neutraliseren. Het masker heeft een diep voedend effect op de haarvezel en geeft het haar een prachtige glans. Wij adviseren dit masker één keer per week te gebruiken als aanvulling op de Dark Envy Shampoo en Conditioner. Gebruik bij het aanbrengen geschikte wegwerphandschoenen. Matrix Total Results Dark Envy Haarmasker is verkrijgbaar in 200ml.

Bekijk hier wat Matrix Total Results Dark Envy voor jou kan doen!

Shop de Dark Envy lijn op Haibu

Waar wacht je nog op? Bestel Matrix Total Results Dark Envy voor het perfecte koele bruin haar nu op Haibu! Voor 23:59 besteld = morgen in huis. Laat je ons weten wat je er van vond? Laat hieronder een reactie achter of deel het op Social Media en gebruik #kapperskortingcom!

moma-heart
Matrix Total Results Dark Envy Conditioner 300ml
40%
(€ 8,88   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

 

 

Deel deze blog