Mooie bruiloft kapsels

Laat je inspireren: 4 stijlvolle bruidskapsels

Een goed kapsel maakt het totaal plaatje van jouw look helemaal af, je mag dus gerust flink uitpakken! Maar houd wel in je achterhoofd: niet jij maar de bruid is het stralende middelpunt van de dag. Laat je inspireren en kies jouw favoriet!

1. Romantische vlechten met een twist 

Verschijn met een gevlochten kapsel op een bruiloft en je weet zeker dat je goed zit! Vlechten zijn romantisch, speels en ze brengen je direct in een feestelijke sfeer. In onderstaand filmpje laten wij zien hoe je deze look maakt.

2. Een lage knot

Een lage knot is op vele verschillende manieren te maken. Ga van te voren na welke knot past bij het type trouwfeest waar jij naar toe gaat. Wordt het feest gehouden op een strand? Dan is een messy knot erg geschikt. Als het bruidspaar voor een traditionelere locatie heeft gekozen, dan is een klassieke knot passender. Een lage knot zet je vast met een elastiekje en enkele haarspelden.

Tip: zakt jouw knot vaak uit of wil je hem extra body geven? Probeer dan eens een knotrol. Dit haaraccessoire is vooral prachtig als je gaat voor de klassieke versie!

Knot voor een bruiloft 

(bron: pinterest)

3. Extra veel vrolijkheid 

Bruiloften worden vaak gepland in de zomer, het is daarom leuk om vrolijke en kleurrijke accessoires aan je kapsel toe te voegen. Denk aan fleurige bloemen, opvallende haarspelden en hippe haarbanden. Onderstaande foto's zeggen genoeg toch?

Bloemen in je haar bruiloft Haar idee voor een bruiloft Simpel haar voor bruiloft met accessoires

(bron: pinterest)

4. Lekker losjes op een bruiloft

Draag jij je haar graag los? Ook dat kan heel goed op een bruiloft. Maak stijlvolle beach waves in je haar door een krultang met een brede diameter te gebruiken. Suzanne Slegers laat je graag zien hoe je deze perfecte krullen maakt.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een bruiloft kapsel? Neem eens een kijkje op ons YouTube kanaal. Hier vind je verschillende tutorials die jou helpen om geweldige kapsels te maken!

P.S. Heb jij kort haar? Volgende week laten wij jou de 4 mooiste bruidskapsels zien voor kort haar. Tot dan!

Deel deze blog