The Cheek Strobe

The Cheek Strobe is één van de vijf Strobe looks van Matrix. Strobing was al bekend in de beautywereld. Met deze techniek licht je de kenmerken van het gezicht uit waar het meeste licht op valt. Dit wordt ook wel 'highlighten' genoemd. De hairprofessionals van Matrix hebben deze trend opgepikt en toegepast op het haar, met als resultaat... The Candy Strobe trendlijn. In dit artikel behandelen we de Cheek Strobe.

The Cheek Strobe: Highlight those cheekbones!

Het doel van de Cheek Strobe look: Show off those desirable cheekbones! De kleuring, kniptechniek en styling van deze look dragen bij aan het benadrukken van de jukbeenderen. Deze Strobe look benadrukt de punten rondom het gezicht door op deze punten highlights aan te brengen.

Onderstaande tutorial laat zien op welke manier The Cheek Strobe is geknipt en gestyled:

Knip de Cheek Strobe

knippen-cheek-strobe

Verzorg en style de Cheek Strobe

Voor het verzorgen en stylen van dit kapsel kun je gebruik maken van producten van Matrix. Deze producten sluiten goed op elkaar aan en zorgen voor een langdurend en glanzend resultaat!

stylen-cheek-strobe

Het verzorgen en stylen van het haar op een manier waardoor de jukbeenderen mooi naar voren komen, is dé manier om de Matrix Cheek Strobe trend toe te passen!

Ben jij enthousiast over de Cheek Strobe?

Tot de volgende blog!

Deel deze blog