Make-up hack

All you need is some cotton...

Wat heb je nodig?

Breng om te beginnen een laagje mascara aan. Wrijf vervolgens met je wenkbrauwborstel over het katoen van het wattenbolletje (of de binnenkant van een wattenschijfje) waardoor er plukjes katoen aan de borstel gaan zitten. Wanneer je vervolgens met je wenkbrauwborstel over je wimpers gaat,  blijven de plukjes katoen in je wimpers zitten. Breng wederom een laagje mascara aan & bekijk het effect! Herhaal deze truc voor nóg vollere wimpers.

Bekijk onderstaand filmpje om stap voor stap te zien hoe je deze make-up hack toepast:

 

Succes & geniet van jouw amazing eyelashes. Tot het volgende blog!

Vollere wimpers door een wattenbolletje

Wat heb je nodig?

  • Een wenkbrauwborsteltje
  • Een goede mascara
  • En natuurlijk het wattenbolletje (wij denken dat de binnenkant van een wattenschijfje ook zal voldoen)

Breng om te beginnen een laagje mascara aan. Wrijf vervolgens met je wenkbrauwborstel over het katoen van het wattenbolletje waardoor er plukjes katoen in je borstel zitten. Wanneer je nu met je wenkbrauwborstel over je wimpers gaat blijven deze

Voor de truc heb je mascara, een bolletje katoen en een wenkbrauwborsteltje nodigOm te beginnen, breng je een laagje mascara aan op je wimpers. Vervolgens wrijf je het wattenbolletje over de wenkbrauwborstel, zodat er een beetje katoen in blijft zitten. Dan ga je met het borsteltje, waar nu dus plukjes katoen in zitten, door je wimpers heen, net zoals je mascara aanbrengt. Als het goed is, blijven de kleine stukjes katoen aan je wimpers plakken. De laatste stap is om een extra laag mascara aan te brengen om zo de witte plukken die nu tussen je wimpers zitten zwart te kleuren. Et voilá.

 

 

Deel deze blog