Maak kennis met de Ultron Stoomstijltang

De meeste mensen maken vaak (of zelfs dagelijks) gebruik van een stijltang. En dat is zeker niet gek! Een stijltang zorgt er voor dat je vervelende plukjes mooi stijl kunt krijgt of dat je je haar enkele krullen kunt geven. Echter, weten we allemaal dat het gebruik van een stijltang wel schade kan brengen aan het haar mits je niet de goede verzorging gebruikt. Ultron heeft hier eens goed over nagedacht en met veel passie gewerkt aan een fantastische revolutionaire stijltang; de Ultron Stoomstijltang! Steam als in stoom? Ja, met water!

De Ultron Stoomstijltang

Met de Ultron Stoomstijltang kun je alles wat een gewone stijltang ook kan. Stijlen, krullen maar de Steamliner zorgt er daarnaast ook voor dat je een revolutionair mooie glans in je haar verkrijgt! Het resultaat is hierdoor een tikkeltje glamoureus, en wie wil dat nou niet? Door de stoom die het uitstoot behoudt je een langdurig resultaat en daarnaast is de Ultron Steamliner zeer gebruiksvriendelijk. Je vergist je als je denkt dat je nu langer in de weer bent met het stijlen. Het tegendeel is namelijk waar; het stoom in Steamliner warmt nog sneller op en hierdoor wordt je haar sneller steil. Doordat je haar minder lang wordt blootgesteld aan de hitte raakt het tevens minder beschadigd!

De Ultron Stoomstijltang wordt in tegenstelling tot andere stijltangen bevestigd aan een watertank. Deze watertank bevat vier handige zuignappen die je desgewenst aan bijvoorbeeld een plateu kunt vast bevestigen. De platen waarmee je het haar stijlt zijn van hoogwaardige keramische en toermalijnen platen. Wanneer deze platen warm worden ontstaat er stoom die door de platen constant en egaal verspreid worden. Hierdoor zal je haar niet verbranden, voorkomt het uitdroging en vervaging van het haar. Wanneer je een spiegelglad resultaat wenst, het haar daarbij zo goed mogelijk wilt beschermen en het optisch een stukje langer én voller wilt laten lijken is er één optie: de Ultron Steamliner!

Enkele tips

  • Fijn haar: stel de temperatuur van de Ultron Stoomstijltang in vanaf 160°C t/m maxmaal 200°C
  • Normaal haar: stel de temperatuur van de Ultron Steamliner in vanaf 190°C t/m maximaal 210°C
  • Dik haar: stel de temperatuur van de Ultron Steamliner in vanaf 210°C t/m maxiaaml 230°C
  • Lees de handleiding van de Ultron Steamliner alvorens het gebruik goed door!
  • Bescherm je haar goed tegen de hitte van de Steamliner. Maak daarom altijd gebruik van een goede heat protector

Gebruiksaanwijzing

De Ultron Steamliner is een stoomstijltang, maar eigenlijk werkt het in de basis niks anders dan een gewone stijltang. Je pakt om de beurt de haarlokken die je wilt steilen, glad wilt maken of krullen. Plaats de platen van de Ultron Steamliner dicht bij de haarwortels en sluit de tang. Laat de tang nu langzaam naar beneden tot de onderkant van de lok glijden. Doe dit bij alle lokken waar je het gewenste resultaat wilt bereiken. Zorg ervoor dat de stoomtuiten tijdens het stijlen naar beneden gericht zijn. Wanneer je klaar bent en je gebruikt de tang niet meer dan zal de tang zich na 1 uur vanzelf uitschakelen. Laat je haar even afkoelen & style haar naar wens!

Ga jij ook voor een langdurig, stralend en spiegelglad resultaat en ben je nieuwsgierig geworden naar de Ultron Stoomstijltang?

Bestel de Ultron Stoomstijltang op Haibu!  Bestel je bij ons nog voor 22.00 uur, dan heb je jouw bestelling (indien voorradig) morgen al in huis! Bovendien, wanneer je een order plaatst van boven de€30,- is de verzending geheel gratis! Mocht je hier vragen over hebben, aarzel dan niet! Via de mail, chat en WhatsApp is de klantenservice nu ook bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 17.30- 22.00 en op zaterdag van 13.00 -17.00 uur en zondag van 13.00 tot 22.00 uur!

Benieuwd naar informatie van andere producten? Lees dan ons blog want er komt elke dag een nieuw artikel online!

Deel deze blog