KIS goes Metallic!

Metallic everywhere!

De ware 'metallic-hype' van onze metallic-gelakte nagels met de daarbij behorende metallic-items uit onze kledingkast heeft nu onze haren bereikt! Van de fashionbranche tot en met de kappersbranche, wij kunnen je in ieder geval vertellen dat het helemaal hot is dit seizoen! De specialisten van KIS hebben tijdens de show bij Hair Mix de nieuwe trendcollectie van Keracream Color Metallics gepresenteerd & laten zien hoe je de mooiste creaties kunt creëren met de kleuringen.

Het team van KIS kreeg de opdracht om een kleurcollectie te ontwerpen die goed aansluit op de komende modetrend en makkelijk inzetbaar is in de salon.
De zes tinten– Rosé, Steel Gray, Lavender, Pink Champagne, Champagne en Graphite – zijn eindeloos te combineren en vallen in dezelfde kleurfamilie. Hoe fantastisch is het dat je nu met één tube zo'n gave metallic kleur kan bereiken!?

Een perfecte ondergrond is van belang om een metallic tint goed tot z'n recht te laten komen. Wij adviseren om de ondergrond zo licht mogelijk te maken, minimaal kleurhoogte 10. Door de introductie van de nieuwe blondeer poeder: KISS SnowWhite kun je het haar zo gezond mogelijk houden. Door het gebruik van deze blondeer poeder zal de kleur net een tint lichter uitvallen dan met een gewone blondeer poeder (met dezelfde inwerktijd en hetzelfde percentage ontwikkellotion).

Let's have a look:

        

Wil jij ook zo'n prachtige metaalachtige finish in het haar van je klanten bereiken? Ga dan snel naar de KIS Keracream Color Collectie!

 

 

 

 

 

Deel deze blog