Ontdek Elleure: jouw nieuwe favoriete haarkleuringsmerk!

Ontdek Elleure: jouw nieuwe favoriete haarkleuringsmerk!

Ken jij Elleure al? Dit Nederlandse, vegan merk haarkleuring is exclusief verkrijgbaar bij Haibu en daarom vertellen we je er graag wat meer over!

Iedereen is het waard om natuurlijk mooi haar te hebben. Dankzij Elleure is dit nu mogelijk! Dit merk is van Nederlandse bodem en staat voor fashion, kwaliteit en kleur. Geef het leven kleur en de Franse elegantie die het verdient. Met Elleure creëer je het mooiste resultaat met de meest prachtige kleuren!

Elleure Teinture

Maak kennis met de professionele haarkleuring Elleure Teinture. Elleure Teinture geeft niet alleen een prachtig resultaat en een perfecte grijsdekking, maar is ook geheel vegan! Deze veganistische haarkleuring heeft een speciale formule verrijkt met Meadowfoam oil en vitamine C, die het haar intensief verzorgt tijdens het kleurproces. Het haar voelt zacht en gezond aan en is tevens beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Elleure Teinture is verkrijgbaar in 62 prachtige kleuren.

Elleure Teinture

Geen professionele haarkleuring zonder een professionele oxydant! Evenals de Elleure Teinture haarkleuring, zijn de Elleure Teinture Oxydanten 100% vegan. Deze waterstofperoxide is verkrijgbaar in 5 percentages, van 1.8% t/m 12%, en in handige formaten van 250ml en 1000ml. Bekijk Elleure Teinture Oxydant hier!

Elleure Oxydant

Geef het haar optimale verzorging en bescherming na een kleuring, met het Elleure Teinture After Colour Serum! Dit Serum is een intensieve leave-in verzorging voor gekleurd haar en heeft een speciale formule die de kleurstabilisator MJ200 bevat. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt en zijn helderheid behoudt. Tevens bevat het serum een UV-filter waardoor het haar niet wordt beschadigd door de schadelijke straling van zonlicht.

Elleure Single Use Kit

Elleure heeft ook een uniek product: de Elleure Single Use Kit! De Elleure Single Use Kits zijn professionele thuiskleuringskits. Ideaal voor doorverkoop aan jouw klanten. Niet alleen zodat zij thuis, tussen twee behandelingen door, hun haar kunnen bijwerken of opfrissen, maar ook vanwege de korting die je als PRO bij Haibu ontvangt op de producten van Elleure. De Kit bestaat uit een Teinture Permanente Crème Kleuring, Teinture Oxydant 6% en een Elleure Teinture After Colour Serum. Met deze Single Use Kit heeft de klant alles in huis voor een natuurlijk en zacht kleurresultaat!

Elleure Single Use Kit

Elleure Clarifier

Naast de 62 prachtige kleuren uit de Teinture lijn, heeft Elleure ook hoge kwaliteit blondeerpoeders in haar assortiment: Elleure Clarifier. Creëer een geweldige, blonde look op een veilige manier. Warme en gele tinten worden geëlimineerd. Het resultaat? Helder blond haar!

Elleure Clarifier is verkrijgbaar in twee soorten: Blondeerpoeder en Blond Plex. Het bijzondere aan de Elleure Clarifier Blond Plex is dat dit blondeerpoeder een speciale PLEX CO1-technologie bevat. Deze formule bevat polyomino-suikercondensaat en gehydrolyseerde keratine. Deze ingrediënten hebben beschermende en voedende eigenschappen die het haar intensief verzorgen, het veerkrachtiger maken en het haar er helder en gezond laten uitzien!

Zowel de Elleure Teinture als de Elleure Clarifier dient gemengd te worden met één van de Elleure Teinture Oxydanten.

 

Speciale prijzen voor de PRO

Als PRO klant krijg je bij Haibu extra korting op de producten van Elleure. Zo ontvang je maar liefst 45% korting op de haarkleuringen en 20% korting op het Teinture Colour Serum. Het enige wat je hier voor moet doen, is ingelogd zijn in je PRO account op Haibu, en de PRO prijzen worden meteen zichtbaar!

Extra ondersteuning

Speciaal voor jou als kleurspecialist, biedt Elleure binnenkort extra ondersteuning in de vorm van trainingen en workshops. Dankzij deze extra ondersteuning zorgt Elleure ervoor dat jij als professional met Elleure altijd het allerbeste resultaat kunt behalen!

Laat je inspireren en ga aan de slag met Elleure Teinture! Haibu is dé officiële dealer voor al jouw Elleure producten. Bekijk het gehele assortiment van Elleure op Haibu en ga direct aan de slag met dit geweldige merk!

Ontdek meer over Elleure op Elleure.nl, like Elleure op Instagram of bekijk onderstaande video!

Deel deze blog