HOT: Dit zijn dé haarkleur trends voor deze zomer!

Nu de kapsalons weer geopend zijn en de zomer voor de deur staat, is het de perfecte tijd voor een nieuwe, frisse haarkleur. Een nieuw seizoen brengt altijd weer nieuwe trends met zich mee. Bij Haibu hebben wij voor jou de 5 hottest trends op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Chunky highlights

In de jaren 90 was dit al een grote trend. En waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen bij beroemdheden als Beyoncé, Jennifer Lopez en Kim Kardashian: de chunky highlights. Deze highlights zijn, zoals de naam al doet vermoeden, een stuk breder dan de normale highlights. De chunky highlights kunnen perfect gecombineerd worden met andere technieken als balayage of babylights, om zo deze nineties trend helemaal 2020-proof te maken! Chunky highlights zijn perfect voor krullend haar.

Chunky highlights Chunky highlights Chunky highlights

Shadow roots

Shadow roots is een van de meest eenvoudige haarkleurtrend. Je laat in principe het haar het werk doen! Deze trend was al aanwezig in 2019, maar ook in de zomer van 2020 blijven shadow roots een grote hit. Verf de aanzet wat donkerder of laat de haarkleur uitgroeien. Hiermee geef je de look net dat beetje extra. Een nonchalante look met weinig onderhoud en toch een groots effect!

Shadow roots Shadow roots Shadow roots

Twilighting

Deze trend is vooral geschikt voor brunettes. Bij deze haarkleur worden verschillende technieken gecombineerd, namelijk balayage en babylights. Door deze combinatie krijg je een mooi, natuurlijk resultaat. Perfect voor klanten die bruin haar willen, maar niet té donker willen gaan.

Twilighting Twilighting Twilighting

Ga je voor een koele look, verzorg het haar dan met producten die de warme tonen in het haar neutraliseren.

Orchard red

Boomgaard rood, beter bekend als orchard red. Deze haarkleur is een kruising tussen bruin en rood en past goed bij zowel mensen met een wat koelere als warmere huidskleur (let op: maak bij een koelere huidskleur de kleur niet te donker). Door de neutrale bruine tinten is deze kleur ontzettend draagbaar, maar het toegevoegde rood geeft de look toch iets bijzonders! Was het haar met een sulfaatvrije shampoo om roodbruine lokken stralend te houden!

Orchard red orchard red orchard red

Smokey ice

Deze trend is ook meegekomen vanuit 2019 en zal zich deze zomer steeds meer evolueren. De koele tinten werken voor alle huidtinten, dus je hoeft niet bang te zijn voor een schril contrast. Om een smokey ice haarkleur mooi te houden, reinig en verzorg je het haar met een goede zilvershampoo.

Smokey ice is de perfecte haarkleur om te combineren met de eerder genoemde trend shadow roots!

Smokey ice Smokey ice Smokey ice

Uitgebreid assortiment

Bij Haibu hebben wij een groot assortiment haarkleuring en toebehoren. Shop, simpel en snel, alles wat je nodig hebt om het haar te transformeren in één van deze zomerse haarkleurtrends!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Clarifier Blond Plex  500gr
(€ 28,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
KIS Color Oxy Creme 12% 1000ml
51%
(€ 8,82   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Pssst: wist je dat Haibu een groot en divers aanbod trainingen heeft voor kappers? Voor veel van deze trends hebben we trainingen beschikbaar. Dus wil jij je skills uitbreiden of verbeteren? Neem dan snel een kijkje op onze educatiepagina!

Geïnspireerd geraakt? Onze klantenservice staat 7 dagen per week klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten! Welke trend ga jij proberen?

Deel deze blog