Gladjakkers: voor echte mannen

De vier producten van Gladjakkers

Eén ding is zeker; het uiterlijk van de Pomade, Shaving Soap, Balm en de Cologne vallen op! Lekker onderscheidend als je het vergelijkt met andere producten die speciaal voor mannen zijn gemaakt. Daar houden wij wel van. De eerste indruk belooft dus veel goeds! En ook als de deksels van de producten worden gehaald blijven we positief, de geur is heerlijk en lekker mannelijk. Tijd om ze eens goed onder de loep te nemen.

Gladjakkers Pomade

De pomade van Gladjakkers is hét product om die geweldige hoge kuif mee te maken. Je creëert zowel stevigheid als glans wat de ingrediënten zijn voor die gewilde old school look. Ieder plukje kun je heel nauwkeurig stylen zodat je exact het kapsel krijgt wat je voor ogen hebt.

Gladjakkers pomade kapperskorting

Shop de Gladjakkers Pomade via onze webshop.

Gladjakkers Shaving Soap

Ben je op zoek naar een fijne scheerzeep? Dan is die van Gladjakkers zeker een aanrader. Hij is lekker stevig en zorgt voor een glad en zacht resultaat. Precies wat je wilt na een scheerbeurt!

gladjakkers shaving soap kapperskorting

Shop de Gladjakkers Shaving Soap via onze webshop.

Gladjakkers Balm

Na het scheren is het tijd om je gezicht te verzorgen en weer tot rust te brengen. Na het scheren kan de huid namelijk wat geïrriteerd aanvoelen. Dit los je heel simpel op met een lekker verzorgingsproduct als de Balm.

Gladjakkers balm Haibu

Shop de Gladjakkers Balm via onze webshop.

Gladjakkers Cologne

Als laatste is er ook nog de Gladjakkers Cologne. Een heerlijke geur die je aanbrengt op de polsen of nek. Stop de Cologne in je tas of neem hem mee naar je werk en je weet zeker dat je altijd lekker ruikt.

gladjakkers cologne Haibu

Shop de Gladjakkers Cologne via onze webshop.

Wat is jouw eerste indruk van de producten van Gladjakkers? Laat het ons weten met een reactie onder dit bericht. Tot de volgende blog!

Deel deze blog