De perfecte hold!

Goldwell StyleSign Perfect Hold

De StyleSign Perfect Hold producten zijn zowel te gebruiken voor professionals als voor consumenten. De verschillende soorten hairsprays helpen bij het creëren van een elke dag lang houdbare stijl. Het voordeel hiervan is dat de spray zorgt voor een flexibele versteviging. Hierdoor kan het haar gedurende de dag in diverse modellen worden gestyled. De vijf producten uit de Perfect Hold Perfect lijn zorgen samen voor een langdurige versteviging met extra bescherming tegen vocht. Met andere woorden, de ideale finish om elke fantastische stijl de hele dag lang te beschermen!

Maak kennis met de sprays

  • Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish Non-aerosol Hair Spray: Een non-aerosol haarspray spuit elke keer dezelfde dosis uit qua versteviging. Dit is een korte, doelgerichte spray en natte spray die veelal gebruikt wordt om meer definitie en structuur aan een kapsel te geven! De spray heeft verstevigingsfactor 4.
  • Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish Hair Spray: Deze haarspray, met verstevigingsfactor 3,  biedt een geweldige kleurbescherming en is zeer geschikt voor in de salon & voor thuisgebruik. Met de lichte en flexibele versteviging is de haarspray geschikt voor elk haartype!
  • Goldwell StyleSign Perfect Hold Big Finish Hair Spray: De Big Finish Hair Spray is een volume haarspray met een sterke en tegelijk flexibele versteviging én verstevigingsfactor 4. Deze haarlak heeft een microfijne spray en werkt de hele dag door, tot wel 24 uur lang!
  • Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer: Deze Sprayer is een mega sterke haarlak, met verstevigingsfactor 5, die het haar beschermt tegen luchtvochtigheid. Hierdoor heeft je haar geen last van de weersomstandigheden!

We hopen je met dit artikel wat meer informatie gegeven te hebben over de Perfect Hold lijn. Wij zeggen, op naar veel volume én fixatie!

Deel deze blog