French Balayage: nieuwe signature service van L’Oréal

French Balayage: nieuwe signature service van L’Oréal

Hell Yeah! L’Oréal Paris heeft een nieuwe signature service aan het assortiment toegevoegd: French Balayage. Met French Balayage zal je altijd een natuurlijk resultaat krijgen, ongeacht voor welke kleur je kiest!

Balayage is een veel voorkomende term in de kapperswereld, maar wat is nou het verschil tussen Balayage en French Balayage?

Wat is Balayage?

Balayage is een techniek die gebruikt wordt in het kappersvak. Bij balayage wordt verf in stroken op het haar aangebracht, om zo een natuurlijke lichte kleur te maken. Tijdens dit proces wordt het haar in stukken verdeeld en brede plukken haar gepakt om de kleur licht aan te brengen als een verf.

Wat is French Balayage?

French Balayage laat het haar doen lijken alsof je net een tijd in de zon hebt gezeten! Het is een natuurlijke manier om het haar lichter te maken, zonder folies te gebruiken. Er wordt een strook haar gepakt van een aantal cm en de buitenkanten van die strook die het dichtst bij de uitgroei zitten worden geverfd. Vervolgens wordt er in een ‘V’ vorm naar beneden geblend tot de twee kanten bij elkaar komen. Alles wat daar onder zit wordt ook mee geverfd. Net zoals wanneer je haar lichter wordt door de zon, wordt ook nu niet elke pluk lichter gemaakt om zo een natuurlijk effect te creëren.

L’Oréal French Balayage

French Balayage is de professionele 2-stappen techniek van L’Oréal Paris:

  1. Perfect geblende verheldering

Deze eerste stap wordt gecreëerd met behulp van Blond Studio. Dit is een professioneel poeder voor het ontkleuren van het haar.

  1. Glossy glans

Deze tweede stap wordt gecreëerd met behulp van Dia Light. Dit is een exclusieve zure gelcrème technologie die de schubben na het verhelderen sluit en het haar voedt.

Het resultaat van French Balayage is altijd natuurlijk, of het nou subtiel of extreem is. De producten zijn perfect geblend en hebben een neutraliserende, stralende glans.

Voorbeeld

Creëer deze look met behulp van onderstaande producten:

moma-heart
L'Oréal Blond Studio MT8 Bonder Inside 500gr
38%
(€ 39,80   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Haibu

Koop nu jouw favoriete producten op Haibu! Voor 23:59 besteld? Dan heb je je product, indien voorraddig, morgen al in huis! Geniet meteen van de prachtige French Balayage!

Deel deze blog