Selecteer een verlanglijst
Naar overzicht

Dit zijn de 3 kniptrends die jij wilt weten voor dit najaar!

Dit zijn de 3 kniptrends die jij wilt weten voor dit najaar!
Daniëlle, 29/09/2020 In Haartips , Nieuws , PRO tips , Haartrends

Dit seizoen zien we weer een hoop nieuwe kniptrends. Van groots en volumineus tot strakke boblines, voor iedereen zit er een passende look tussen! Lees snel verder en ontdek welke trends jij dit jaar in jouw salon kunt verwachten.

Groot, groter, grootst

Hoe meer haar, hoe beter! Dit najaar zien we veel volume en lengte terug in de kapsels. Niet gezegend met een volle haardos? Creëer meer volume door het haar te touperen. Ook een goede droogshampoo kan jouw haar omtoveren tot een volumineuze coupe.

Krullen

Krullen zijn HOT! Breng natuurlijke krullen weer mooi in model door gebruik te maken van de speciale kniptechniek voor krullen. Met één van onze professionele krultangen creëer jij in een handomdraai de mooiste krullen in het steile haar. Gebruik verzorgings- en stylingproducten speciaal geschikt voor krullend haar, om het beste uit krullen te halen en pluis te elimineren.

Iedereen een bob

De bobline is nog steeds ontzettend populair. Ook de langere bob, de lob, is niet weg te denken dit najaar. Knip het haar recht af, tot net onder de kaaklijn, of gebruik een tondeuse. Door het haar in een bob te knippen, creëer je direct een krachtig, stoer en eigen uitstraling. De bob is geschikt voor alle haartypes, van steil haar tot krullen.

Pssst: wist je dat Kapperskorting.com een groot en divers aanbod trainingen heeft voor kappers? Voor veel van deze trends hebben we trainingen beschikbaar. Dus wil jij je skills uitbreiden of verbeteren? Neem dan snel een kijkje op onze educatiepagina!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina