Deze 10 inkoopdeals wil jij niet missen!

Bij Haibu shop je natuurlijk al jouw favoriete producten, maar deze producten zijn ook verkrijgbaar als grootverpakking of stapelkorting! Zo kun jij heel voordelig je voorraad aanvullen!

In deze blog hebben wij voor jou onze Top 5 favoriete grootverpakkingen en stapelkortingen geselecteerd. Kijk snel verder en shop direct!

Grootverpakkingen

Als PRO is het handiger (én voordeliger!) om grootverpakkingen te kopen van jouw favoriete producten. Op deze manier hoef jij minder vaak je voorraad aan te vullen!

Elleure Clarifier Blond Plex 500gr

Creëer helder, gezond en verzorgd blond haar met Elleure Clarifier Blond Plex. Dit blondeerpoeder is van hoge kwaliteit en licht het haar op tot wel 10 tinten!

Elleure Clarifier Blond Plex combineert snelheid en bescherming en creëert zo hoogwaardige resultaten. De beschermende en voedende eigenschappen van de ingrediënten verzorgen het haar intensief en zorgen dat het haar er helder en gezond uitziet. Gele tinten en warme ondertonen in het haar worden geëlimineerd en het haar voelt zachter en veerkrachtiger aan.

Wella Welloxon Perfect ME+ 6% 1000ml

De Welloxon Perfect ME+ 6% 1000ml is een waterstofperoxide van het merk Wella en is geschikt voor gebruik in de salon. Deze lotion is ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de haarkleurlijnen van Wella. Wella Welloxon Perfect ME+ 6% lotion wordt toegevoegd aan de haarkleuring en zorgt voor een extra intense en glanzende kleur!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Clarifier Blond Plex  500gr
(€ 28,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Wella Welloxon Perfect ME+ 6% 1000ml
42%
(€ 15,19   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

L’Oréal Serie Expert Vitamino Color Shampoo 1500ml

De L’Oréal Serie Expert Vitamino Color Shampoo 1500ml is een speciaal ontwikkelde shampoo voor het gekleurde haar. De shampoo zorgt ervoor dat de kleur gefixeerd wordt, geeft glans en kleurechtheid aan het haar. De haarvezel wordt versterkt en het haar wordt beschermd tegen de negatieve invloeden van buitenaf, denk hierbij aan uv-straling.

voor PRO's moma-heart
L'Oréal Serie Expert Vitamino Color Shampoo 1500ml
25%
(€ 40,17   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo 1000ml

Met de Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo reconstrueer je het haar direct en laat je het haar weer natuurlijk glansen! De Shampoo is zo mild als puur water. De shampoo bevat de unieke FadeStopFormula. Deze formule minimaliseert kleurverlies bij ieder gebruik.

Comair Nüscoman Handdesinfectie 1000ml

Het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is om je handen regelmatig te wassen. Voor de reiniging tussen het handen wassen door, is Comair Nüscoman Handdesinfectie uitermate geschikt. Achteraf hoeven de handen niet afgespoeld worden met water. Zo kun jij ieder moment van de dag hygiënisch te werk gaan!

Bekijk hier alle grootverpakkingen en shop jouw favoriet!

moma-heart
Comair Nüscoman Handdesinfectie 1000ml
(€ 28,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Goldwell Dualsenses Rich Repair Restorting Shampoo 1000ml
53%
(€ 23,49   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stapelkortingen

Met de Stapelkortingen van Haibu zorg je dat jij altijd voldoende van jouw favoriete product op voorraad hebt. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan! Van de volgende producten leggen wij graag een voorraadje aan!

5x Schwarzkopf Osis Session Hairspray 500ml

Dit pakket bevat vijf verpakkingen van de Osis Session Hairspray. Dit is de sterkste haarspray uit de Osis lijn. Naast een ultra sterke fixatie plakt het product niet tijdens de aanbreng en droogt de spray snel op. Ondanks dat de spray een sterke formule heeft, is deze aan het einde van de dag goed uit te borstelen. Een film-vormend hars zorgt voor de sterke versteviging, maar werkt ook als blokkade tegen vocht en UV-stralen.

5x Sebastian Potion 9 150ml

Ben jij op zoek naar een treatment die het haar helpt herstellen? Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing! De Sebastian Potion 9 150ml is het ideale product om je haar de aandacht te geven die het nodig heeft om te herstellen. Speciaal voor jou hebben wij deze verpakking samengesteld met vijf keer de Sebastian Potion 9 150ml!

10x Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel 150ml

De Lagoom Jam Gel van het topmerk Goldwell is één van onze meest verkochte producten, en dat is niet voor niets! Het mooie aan deze gel is dat het niet alleen volume en stevigheid creëert, de toegevoegde ingrediënten zorgen er ook nog eens voor dat je haar beschermd wordt tegen UV-A en UV-B straling en vrije radicalen. Speciaal voor de liefhebbers hebben wij deze set samengesteld met tien keer de Lagoom Jam Gel!

5x Olaplex Hair Perfector No.3 100ml

Het haar kan beschadigd raken als gevolg van styling, hittestyling met bijvoorbeeld een stijltang of föhn of zonlicht. De verbindingen in de binnenkant van het haar zijn gebroken en het haar wordt droog, onhandelbaar en pluizig. Met deze thuisbehandeling van Olaplex wordt het beschadigde haar weer herstelt, voelt het zacht aan en krijgt het haar natuurlijke glans weer terug. Het haar is blijvend versterkt, zonder dat het resultaat wordt uitgespoeld. Geniet nu van extra voordeel met deze actieverpakking bestaande uit vijf keer Olaplex Hair Perfector 100ml.

5x Goldwell StyleSign Superego Cream 75ml

Dit pakket bevat vijf keer Goldwell StyleSign Superego Cream 75ml. Met de Superego Cream creëer je snel en gemakkelijk een schitterende glans. Door de sterke hold van de styling crème kun je gemakkelijk je haar in het gewenste model brengen en blijft het de gehele dag in model zitten! Daarnaast verzorgt en beschermt Superego het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bekijk hier alle stapelkortingen en shop jouw favoriet!

Deel deze blog