De top 10 populairste tools van dit moment!

Door het gebruik van een professionele stylingtool creëer je de mooiste coupes. Goede tools zijn daarom onmisbaar voor iedere haarstylist. Wij hebben een top 10 samengesteld met de populairste tools van dit moment. Tel met ons af naar de nummer 1. Laat je inspireren en shop snel jouw favoriet op Haibu!

10. Babyliss PRO Warme Luchtborstel Blauw

Een warme luchtborstel is onmisbaar in iedere salon. Je creëert moeiteloos volume, slag of glad haar. De Babyliss PRO Warme Luchtborstel Blauw heeft twee opzetstukken van 25mm en 32mm die gemakkelijk te wisselen zijn. Door het extra lange snoer van 3 meter en de koele tip is de warme luchtborstel super handig in gebruik.

Populair moma-heart
Babyliss PRO Warme Luchtborstel Blauw
23%
(€ 26,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

9. Babyliss PRO MiraCurl

Maak het jezelf makkelijk en creëer de perfecte krul met één simpele druk op de knop met de Babyliss PRO MiraCurl. Deze krultang is eenvoudig en snel in gebruik. Dankzij de instelbare temperatuur voorziet het ieder haartype in no-time van fantastische en pluisvrije krullen!

8. Wahl Cordless Detailer Li Trimmer

Het is geen verrassing dat deze trimmer in onze top 10 staat. De lichtgewicht Wahl Cordless Detailer Li Trimmer is ideaal voor continue gebruik en heeft een snellaadfunctie waardoor het apparaat na 5 minuten laden al gemiddeld 14 minuten gebruikt kan worden. Ga voor duurzaam en efficiënt met de Wahl Cordless Detailer Li Trimmer.

moma-heart
Wahl Cordless Detailer Li Trimmer
18%
(€ 149,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

7. Wahl 5-Star Magic Clip Burgundy

Nóg zo’n topper van het professionele merk Wahl: de Wahl 5-Star Magic Clip Burgundy. Dit is een kwalitatief hoogwaardige tondeuse die uitermate geschikt is voor het scheren van dik, kroezig of afro haar. Reguliere tondeuses zijn vaak niet krachtig genoeg of komen vast te zitten in het haar. De 5-Star Magic Clip gaat met gemak door elke haardikte en zorgt voor een super glad en gelijkmatig effect!

moma-heart
Wahl 5-Star Magic Clip Burgundy
7%
(€ 98,62   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

6. Babyliss PRO Krultang – Titanium Tourmaline – LCD scherm – 32mm (BAAB2274TTE) 60W

De producten van Babyliss PRO zijn inmiddels niet meer weg te denken in de kapperswereld, zo ook de Babyliss PRO Krultang – Titanium Tourmaline – LCD scherm – 32mm (BAAB2274TTE) 60W. Met deze professionele krultang creëer je in een handomdraai de meest prachtige krullen in ieder haartype!

moma-heart
Babyliss PRO Krultang - Titanium Tourmaline - LCD scherm - 32 mm 60W
25%
(€ 62,40   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

5. CHI Lava Stijltang

Deze professionele CHI Lava stijltang verdient ook zéker een plekje in onze top 10. Deze keramische stijltang is voorzien van het meest effectieve warmtegeleidende materiaal dat er bestaat: vulkanische lava! Lava heeft een betere warmteoverdracht dan andere materialen waardoor het haar op een lagere temperatuur kan worden gestyled. Hierdoor is deze stijltang ook geschikt voor haar dat wat dunner is.

moma-heart
CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang
27%
(€ 159,43   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

4. GA.MA Föhn IQ Perfetto

Eén van de meest gebruikte tools door kappers is zonder twijfel de föhn. De GA.MA IQ Perfetto Föhn is met zijn revolutionair, minimalistisch en compacte design de lichtste föhn ter wereld! Ook al weegt deze haardroger slechts 294 gram, de krachtige motor is tot wel 7 keer sneller dan een traditionele föhn! Doordat, bij langdurig gebruik, armen en schouders niet te zwaar belast worden is deze föhn ideaal voor professioneel gebruik!

3. Babyliss PRO Föhn Luminoso Zwart 2100W

We zijn bij onze top 3 aanbeland! Wat is een kapper zonder een goede föhn? De Babyliss PRO Föhn Luminoso Zwart 2100W is een multifunctionele lichtgewicht haardroger, perfect voor gebruik in de salon. De föhn is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met een ronde föhnborstel. De haardroger is gemaakt in Italië en heeft een professionele AC-motor die zorgt voor een langere levensduur en snel resultaat. Dankzij de 8 filters in verschillende kleuren maak jij van deze “simpele” föhn een uniek en persoonlijke stylingtool!

2. Babyliss PRO Warme Luchtborstel Titanium 32mm 700W

De Babyliss PRO Warme Luchtborstel Titanium 32mm 700W is onze meest verkochte warme luchtborstel! De borstel is speciaal ontworpen voor haarstylisten en is hierdoor geschikt voor langdurig, professioneel gebruik. Wat deze warme luchtborstel uniek maakt is de perfecte constante verdeling van warmte. Het ergonomische handvat en het extra lange snoer geven jou alle bewegingsvrijheid om de perfecte coupe te creëren!

moma-heart
Babyliss PRO Warme lucht borstel 32 Ceramic mm (BAB2676TTE) 700W
22%
(€ 37,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

1. L’Oréal Steampod 3.0

Al jarenlang dé favoriet: de L’Oréal Steampod. Door onze klanten met 5 sterren beoordeeld en een echte musthave! De Steampod 3.0 is een stoomstijltang en gebruikt de kracht en zachtheid van stoom om het haar te stijlen. Deze manier van stijlen is een stuk vriendelijker voor het haar. Zelfs het meest weerbarstige haar wordt prachtig glad. De L’Oréal Steampod kan tevens gebruikt worden voor het maken van geweldige krullen. Een terechte nummer 1!

Twijfel je over welke tool het beste bij jou past of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice! We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jij de beste tools shopt. Heb jij een fijne tool gekocht? Deel het dan hieronder in de comments of via #Haibu op Social Media!

Deel deze blog