moma-house BLACK FRIDAY PARTY

BLACK FRIDAY PARTY

YAY! Het is Black Friday Party Week bij Haibu. Shop de gehele week jouw favorieten tot 85% korting! Profiteer van Black Friday deals op haarverzorging, stylingproducten, tools en nog veel meer....

Haarverzorging

Profiteer hier van scherpe prijzen tijdens de Black Friday Party op haarverzorging voor ieder haartype! Met de juiste haarverzorging creëer je glanzend en verzorgd haar.

Stylingproducten

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor dé finishing touch. Hoge korting op wax, pomades, haarsprays, verstevigers en nog veel meer! Mis de Black Friday deals dus niet en sla nu jouw favorieten in.

Haarkleuring

Extreem scherpe prijzen op professionele haarkleuring van L'Oréal, Schwarzkopf, Wella, KIS en nog veel meer! Profiteer hier van de beste Black Friday deals op jouw favoriete haarkleuringen!

Tools

Creëer prachtige haarstijlen met deze professionele tools. Profiteer van kortingen op tools van Babyliss PRO, ghd, CHI, Wahl en nog veel meer. Mis de Black Friday Party dus niet!

Make-up

Vind hier de beste make-upproducten. Foundation, blush, poeder, bronzer, highlighter en meer! Shop merken als MAC Cosmetics, Max factor, Maybelline en Make-up studio nu met veel korting bij Haibu tijdens Black Friday.

Kappersbenodigdheden

Sla tijdens de Black Friday party extra voordelig kappersbenodigdheden in voor jouw salon. Van kappersscharen tot verfkwasten en van koffers tot grootverpakkingen. Shop nu hier kappersbenodigdheden met korting.

Giftsets

Op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan is Black Friday het moment om te profiteren van scherpe prijzen op giftsets voor hem, haar en kids! Shop hier de leukste cadeautjes vol met heerlijke verzorgingsartikelen, beautyartikelen of handige tools!

Voorwaarden

- De actie loopt van 20 t/m 27 november

- De extra kortingen zijn al in de prijzen inbegrepen

- Medik8 is uitgesloten van de actie

- Maak gebruik van kortingscode: MERKEN10 voor 10% korting op Kevin Murphy, K18 en Mediceuticals. Op deze merken zijn de extra kortingen namelijk niet inbegrepen

- Op Elleure zijn de extra kortingen niet inbegrepen. Profiteer dus van de stapelkorting 3+1 gratis op het gehele assortiment van Elleure