Dolphin Skin: dé beautytrend van nu

Dolphin Skin is dé nieuwste beautytrend van dit moment! Vogue en Xelly Cabau van Kasbergen (de nieuwste ambassadrice van Haibu) zijn al fan! Bij deze trend maak je de huid net zo glad en glanzend als dat van een dolfijn. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Lees snel verder!

Wat is Dolphin Skin?

De trend Dolphin Skin is bedacht door make-upartiest Mary Phillips (ze doet o.a. de make-up voor bekende sterren als Kendall Jenner en Hailey Bieber). Met Dolphin Skin wordt bedoeld dat de huid er zo uitziet alsof je net een duik in het zwembad hebt genomen. Dus glad, sun-kissed en glanzend. De trend lijkt op de Glowy Skin Trend, maar het verschil is dat bij deze trend de huid wat 'natter' lijkt.

Hoe maak je deze trend?

Om de Dolphin Skin look te creëren, breng je een ruime hoeveelheid highlighter aan op de bovenkant van het jukbeen, de cupidoboog, het puntje van de neus, de onderkant van de wenkbrauwboog en het voorhoofd. Om de look af te maken en het geheel nog gladder te maken, mogen lipgloss en een crèmige oogschaduw zeker niet ontbreken.

Tip van Xelly: Heb je geen highlighter bij de hand? Met een beetje boter creëer je ook een glowy look! Of shop op Haibu!

moma-vegan moma-heart
Make-up Studio Lumiére Highlighting Powder Mystic Desert
10%
(€ 23,30   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ga je aan de slag met deze trend? Laat jouw creaties zien op Social Media met #kapperskortingcom!

Bron: Instagram zendaya, sophfloyd, minsaudestetica

Deel deze blog