De 10 beste cadeau ideeën voor de feestdagen!

Het lijkt misschien nog héél ver weg, maar de feestdagen komen er weer aan. Het uitgelezen moment om jouw medewerkers en klanten (en natuurlijk jezelf) eens flink in de watten te leggen!

Op Haibu hebben wij een ruime keuze aan prachtige cadeausets en andere gifts, zodat jij altijd het perfecte geschenk kunt geven. Speciaal voor jou hebben wij een top 10 samengesteld met de beste cadeau ideeën, lees snel verder!

Kerastase Nutritive Duo Giftset

Wil je graag een superleuk cadeau aan iemand anders of jezelf geven? Zoek dan niet verder! In deze giftset van Kérastase zitten namelijk cadeaus waar iedereen van droomt! Deze giftset bevat de Kérastase Elixir Ultime L’Huile Original Haarolie 100ml en de Kérastase Nutritive 8H Night Repair Serum 90ml.

Goldwell Color Xmas Cracker

Goldwell biedt deze exclusieve giftset aan! Deze giftset is het ultieme cadeau voor jezelf of iemand anders als je houdt van levendige kleuren. In deze set zitten de Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo 100ml, de Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner 50ml en de Goldwell StyleSign Texturizing Mineral Spray 25ml. Deze giftset is ideaal om je haar en de kleur te verzorgen tijdens de winter!

Goldwell Color Xmas Cracker
10%
(€ 16,15   incl. btw)
Morgen in huis

E-Kwip Flower Set Rosegold

De echte professional verras je natuurlijk met een prachtige nieuwe scharenset! Deze E-Kwip Flower Set Rosegold bestaat uit een 5,5 inch knipschaar en een 5,5 inch coupeschaar. Beide scharen zijn gemaakt van kwalitatief Japans staal en hebben een titanium roségouden coating. Rond de vingerringen hebben de scharen mooie bloemenornamenten. Hierdoor krijgen de scharen een echte one-of-a-kind uitstraling! De scharen worden geleverd in een chique matzwarte doos met roségouden opdruk. Een mooi lint er omheen en jouw cadeau is compleet!

E-Kwip Flower Set Rosegold
50%
(€ 211,74   incl. btw)
Morgen in huis

Oolaboo Super Foodies Matcha Triplet Box

Met de Oolaboo Super Foodies Matcha Triplet Box maak je niet alleen de ontvanger blij, maar ook het milieu! De producten uit deze box zijn namelijk 100% vegan en vrij van siliconen, parabenen en palmolie. De Super Foodies Matcha Triplet Box bevat de All Purpose Shampoo, Replenishing Conditioner en de Matcha Infused Oil. Zo heb je meteen een complete haarverzorgingsroutine in huis! Het perfecte cadeau voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan een betere wereld.

Redken For Men NYC Barber Essentials

Op zoek naar een cadeau voor de man? Met de Redken For Men NYC Barber Essentials For Short Hair zit je altijd goed! Deze stoere toilettas bevat de Go Clean Shampoo en de Rough Clay. Echte musthave producten voor mannen met kort haar. Ook aan mannen met lang haar is gedacht. De Redken For Men NYC Barber Essentials For Long Hair bevat, naast de Go Clean Shampoo, de Redken Stand Tough Gel. Deze gel geeft het haar een sterke hold en glans, perfect voor de ultieme Kerst-look!

Redken For Men NYC Barber Essentials For Long Hair 300ml+150ml
50%
(€ 14,96   incl. btw)
Morgen in huis

Plan Toys Speelsets

Ook aan de allerkleinsten is gedacht! Met de leuke speelsets van Plan Toys kan de kleine kapper, barbier of make-up artiest in spé zich uren vermaken. De Plan Toys Sets zijn allemaal gemaakt van duurzaam hout en geverfd met verf op waterbasis. Hierdoor is het speelgoed ontzettend veilig wanneer kinderen het speelgoed in de mond stoppen.

Plan Toys Coiffure Set
28%
(€ 26,73   incl. btw)
Morgen in huis
Plan Toys Make-up Set
28%
(€ 26,73   incl. btw)
Morgen in huis

Stel je eigen giftset samen!

Met deze mini’s stel jij zelf een superleuk pakketje samen en creëer jij het perfecte geschenk voor jouw klanten! Zo’n pakketje is niet alleen geweldig om cadeau te geven, het is tevens een handige manier om klanten te laten kennismaken met de door jou gebruikte verzorgings- en stylingsproducten! Je kunt de mini’s ook gebruiken om cadeau te doen wanneer de klant een verzorgings- of stylingsproduct aanschaft in de salon. Ontdek snel met welke mini’s jij jouw giftsets kunt samenstellen!

Invisibobble Sparks Flying Trio Set

Een beetje glitter kan natuurlijk niet ontbreken tijdens deze feestdagen! Het Invisibobble Sparks Flying Trio Set is super leuk om cadeau te geven, maar ook om je eigen Kerst-look mee te creëren! De Sparks Flying Trio Set bevat de Invisibobble Sprunchie You Dazzle Me, Waver You are Pearlfect en de Invisibobble SLIM You Bring my Bling. Met de producten uit deze set wordt jij gegarandeerd het stralende middelpunt!

CHI Styling Brusher Stylist Kit

Of je deze borstels nou voor jezelf gebruikt of bij jouw klanten, de CHI Styling Brusher Stylist Kit komt altijd goed van pas! Deze uitgebreide borstel set bestaat uit een handig doorzichtig etui met 4 verschillende professionele borstels: de CHI 2 Side Vent Brush, de CHI Styling Brush, de CHI Small Paddle Brush en de CHI Large Paddle Brush. Zo verwijder jij feilloos knopen en klitten uit het haar! Een perfect cadeau voor zowel de professional als de particulier.

CHI Styling Brusher Stylist Kit
26%
(€ 44,15   incl. btw)
Morgen in huis

TIGI Size Matters Pakket

Big, bigger, biggest! Groot haar is een echte trend dit najaar. Met het Tigi Pump'd & Polished pakket creëer zorg je voor een perfect gestylde coupe met een prachtige glans.

Kant-en-klare pakketten

Op zoek naar een giftset van jouw favoriete merk, maar deze niet kunnen vinden? Niet getreurd! Op Haibu shop je ook complete pakketten tegen een supervoordelige prijs!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het Kérastase Blond Absolu pakket, het perfecte geschenk voor iedere blondine. Geef het haar meer volume met het SOS Goldwell Dualsenses Geen Volume Pakket of bestrijd een doffe coupe tijdens deze feestdagen met het Indola Innova Hydrate Dof Haar Pakket. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het pakket in te pakken met een feestelijk papiertje, cellofaanfolie of in een mooie doos!

Zorg dat jij jouw giftsets en andere favoriete producten op tijd in huis hebt en bestel direct op Haibu! Wanneer je voor 23.59 uur besteld, wordt jouw bestelling (mits voorradig) morgen al geleverd. En bij bestellingen vanaf 30,00 euro (excl. btw) worden jouw producten zelfs gratis bezorgd!

Deel deze blog