Curly Twist

Goldwell StyleSign Curly Twist

Tover jouw steile haar om naar een kapsel met de perfecte krullen! Ga voor meer handelbaarheid en veerkracht voor krullend/golvend haar met de volgende producten:

  • Goldwell StyleSign Curly Twist Around Spray: Dit is een 2 in 1 spray voor het creëren van krullen in steil haar, met hitte protectie. Je kunt de spray gebruiken als finish om de stijl van de krullen in model te houden.
  • Goldwell StyleSign Curl Control Cream: Deze verzorgende krulcrème is perfect voor onhandelbare krullen. De crème geeft souplesse en definitie aan het haar. Ook bundelt de crème de krullen zonder deze te verzwaren.
  • Goldwell StyleSign Curl Splash Gel: Dit is een hydraterende krulgel voor futloze krullen. De gel accentueert, hydrateert en geeft de krullen levendige veerkracht. Ook geeft de gel het haar een flexibele textuur, zonder hard te worden.

Heb jij, of wil jij, krullen? Maak dan zeker eens kennis met de fijne producten uit de Curly Twist lijn. Pssst... Naast een fijne werking, zien de producten er mooi uit én ruiken ze heerlijk!

Tot de volgende blog!

Deel deze blog