Voor hem & haar

Voor hem

Zoek jij een cadeautje voor je vader, vriendje of misschien oom? Oef, een cadeau voor mannen zoeken is altijd lastig! Wees gerust, Haibu to the rescue met leuke cadeautjes binnen elk budget! De categorieën zijn verdeeld in cadeautjes onder de <€10, > €10 - €25, >€25- €50, >€50 - €75,  en boven de €75.  Bepaal jouw budget, laat je verassen door het aanbod en kies er één uit! Hier alvast een sneak peek van enkele cadeautjes die je kan vinden in de categorieën.

cadeautjes

 

 

Voor haar

Yes, mag jij iets uitzoeken voor een vrouw met Kerstmis? Vaak is een cadeautje zoeken voor een zus, vriendin of moeder iets gemakkelijker. Maarja, we kennen het allemaal: keuzestress! Een voorselectie van de meest populaire artikelen is dus altijd handig en daarom komen deze categorieën zeker van pas in jouw tocht naar het perfecte cadeautje! Hierbij alvast een sneak peek:

 

cadeautjes-haar

 

We hopen dat we jou geïnspireerd hebben & zien je graag terug in het volgende blog!

Wil je alles cadeautjes nog eens rustig bekijken? Klik dan hier. En onthoud: wanneer je een order plaatst boven de €30,- dan is de verzending geheel gratis! Wanneer je de order bovendien voor 22.00 uur plaatst dan ontvang jij jouw pakketje, indien de producten op voorraad zijn, de volgende dag al in huis!

Deel deze blog