ACT NOW! Tips&Tricks van Andy Smith

Indola’s global ambassador Andy Smith is wereldwijd betrokken bij alles rondom haar en styling. Ook hij is super enthousiast over de producten van ACT NOW!. In deze blog neemt Andy je mee in de wereld van ACT NOW!. Hij laat zijn favoriete ACT NOW! producten zien en vertelt jou precies waarom jij met deze prachtige producten zou moeten werken. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Indola ACT NOW! Hairspray

De extra fijne verneveling maakt de ACT NOW! Hairspray perfect om mee te werken. De haarlak is niet plakkerig waardoor je het heel gemakkelijk in het haar kunt verdelen, zonder dat het zich opstapelt. Ook is de haarlak gemakkelijk uit te borstelen. Indola ACT NOW! Hairspray heeft een goede hold en ruikt lekker! Kom alles te weten over deze haarlak!

moma-vegan moma-heart
Indola ACT NOW! Hairspray 300ml
23%
(€ 18,19   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Indola ACT NOW! Moisture Spray

Het hoofdingrediënt van deze Moisture Spray is Aloë Vera. Dit geweldige ingrediënt zorgt ervoor dat haar goed wordt gehydrateerd.

Je brengt de ACT NOW! Moisture Spray aan op gewassen en nat haar en spoelt het niet uit. Hierdoor worden klitten en knopen tegengegaan waardoor je het haar niet verder beschadigd. Wanneer je het haar droog föhnt zal het haar er gehydrateerd en glanzend uitzien. Kom alles te weten over deze Moisture Spray!

moma-vegan moma-heart
Indola ACT NOW! Moisture Spray 200ml
23%
(€ 18,19   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Indola ACT NOW! Shine Wax

De ACT NOW! Shine Wax is een uniek haarproduct en gebruik je om glans toe te voegen aan het haar. De wax heeft een hele fijne textuur en is geschikt voor alle haarlengtes en –types. Ook al voelt de Shine Wax wat vettig aan, het maakt het haar niet vet of geeft je het gevoel dat je het haar weer moet wassen.

Breng de ACT NOW! Shine Wax aan op handdoekdroog haar en gebruik een föhn om het te drogen, of gebruik het direct op droog haar. Kom alles te weten over dit ONE OF A KIND product!

moma-vegan moma-heart
Indola ACT NOW! Shine Wax 85ml
37%
(€ 13,96   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Indola ACT NOW! Texture Spray

De ACT NOW! Texture Spray wordt gebruikt om wat meer dichtheid en volume in het haar te creëren. Ook geef het, het haar meer grip waardoor de Texture Spray een goede basis vormt voor de perfecte styling. ACT NOW! Texture Spray is ideaal om te gebruiken wanneer je het haar wilt opsteken.

ACT NOW! Texture Spray is super makkelijk in gebruik en ruikt heerlijk! Kom alles te weten over deze Texture Spray!

moma-vegan moma-heart
Indola ACT NOW! Texture Spray 300ml
32%
(€ 15,97   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Enthousiast geworden? Ontdek het gehele assortiment van Indola ACT NOW!. Vanaf 1 oktober te verkrijgen, maar nu al EXCLUSIEF te pre-orderen op Haibu!

Deel deze blog