Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

15 december 2020

Dit zijn onze favoriete blondeerpoeders!

Blonderen kan een lastig klusje zijn. Wij helpen je op weg en zetten vijf van onze favoriete blondeerpoeders op een rij!

14 december 2020

De 10 allerleukste cadeaus voor deze Feestdagen!

De Feestdagen staan voor de deur. En - ook al gaan de feestdagen er dit jaar iets anders uitzien dan normaal - we willen onze geliefden, klanten en/of werknemers nog steeds (en deze tijd misschien juist wel een beetje extra) verrassen!

12 december 2020

PRO News: Feest! 10 jaar Haibu

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar Haibu bestaat al 10 jaar! Wat startte als een kleine online kappersgroothandel is uitgegroeid tot een volledig platform voor hair- en beautylovers met het breedste assortiment, een eigen magazine en blog bomvol inspiratie en professionele service en ondersteuning. We zijn enorm trots op de groei die we de afgelopen jaren doorgemaakt hebben!

10 december 2020

PRO Talk: Daniëlle Hesselink

In deze PRO Talk stellen we vragen aan Daniëlle Hesselink: eigenaresse van Elle beauty all over, trouwe klant van Haibu.

10 december 2020

PRO Column: De feestdagen

December: de gezelligste maand van het jaar! Dit is natuurlijk dé maand van de feestdagen: Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. In deze periode is het altijd extra druk in de salon en daarom maken we heel wat overuren om iedereen te kunnen helpen.

8 december 2020

PRO Tutorial: Holiday look by Make-up Studio

Leer hoe je super simpel en snel deze feestelijke make-up look kunt creëren met de producten van Make-up Studio.

8 december 2020

PRO Tutorial: Angel Blonde by Elleure

Let your hair do the talking! Creëer prachtig Angel Blonde haar met de professionele producten van het nieuwe Nederlandse merk Elleure.

4 december 2020

Tutorial: Color Blow Dry van Matrix

Vind je het leuk om je haar te kleuren voor korte duur? Je leert het in deze tutorial.

24 november 2020

Tutorial: Xelly’s super easy Kerst looks!

Tijdens de feestdagen is het hartstikke leuk om er feestelijk bij te lopen en nét dat beetje extra aandacht aan je haar en make-up te besteden! In deze blog deelt Xelly, ambassadrice van Haibu, 3 easy peasy Kerstlooks!

22 november 2020

Dit wonderserum van Kérastase wil jij hebben!

Iedereen wil prachtig, gezond, vol en glanzend haar. Kérastase heeft een serum ontwikkeld dat het haar daadwerkelijk meer body geeft en het transformeert naar prachtige, jeugdige lokken! Lees snel verder over dit wonderserum.

17 november 2020

Top 10 Herfst Favorites van Xelly Cabau van Kasbergen!

Speciaal voor Haibu heeft onze ambassadrice Xelly Cabau van Kasbergen ook deze keer weer haar Top 10 Favorites op een rijtje gezet, maar nu speciaal voor de herfst. Lees snel verder en ontdek alle favoriete herfst producten van Xelly!

15 november 2020

Ontdek dé anti-aging voor het haar: Kérastase Chronologiste

Al enige tijd is het Chronologiste gamma van Kérastase de beste oplossing geweest voor haarherstel en –regeneratie. Kérastase heeft nu alle producten vernieuwd naar een systeem dat het haar volledig revitaliseert – van de hoofdhuid tot in de haarpunten! Lees snel verder en kom alles te weten over deze vernieuwde haarverzorgingsroutine.