Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

9 januari 2024

Zo creëer je de perfecte messy bun!

Het kan dat je allerlei creatieve hairdo's uit je vingers tovert of dat je wakker wordt met prachtig haar. Voor de wat minder gelukkigen onder ons is de messy bun, oftewel de slordige knot, een ware verademing. Naast dat het een handige oplossing is bij een bad hair day, is de messy bun ook nog eens super leuk om casual of chic te dragen!

8 januari 2024

Kleur én style je haar met Indola Color Style Mousse!

Wil jij je haar een andere kleur geven en het tegelijkertijd stylen? We've got you! Indola's vernieuwde Color Style Mousse is een tijdelijke kleuring die je haar niet alleen een schitterende kleur geeft, maar het ook in model houdt.

8 januari 2024

Dit zijn dé haartrends voor kort haar!

Ontdek de haartrends van 2024, speciaal voor korte kapsels! Dit jaar zien we veel verschillende stijlen langskomen, van tijdloze klassiekers tot gedurfde, innovatieve looks. Er is voor ieder wat wils.

1 januari 2024

Profiteer nu van 1+1 gratis op Elleure!

Elleure, het Nederlandse fashionable kappersmerk, zorgt er voor dat jij dit jaar goed kunt beginnen. Van 1 t/m 31 januari kun je namelijk profiteren van een spectaculaire actie: 1+1 gratis op het complete assortiment van Elleure!*

22 december 2023

Top 10 producten voor mannen

Hé daar, mannen! In de wereld van haarverzorging en -styling zijn er genoeg producten die beloven om je kapsel er fantastisch uit te laten zien, maar met al deze opties is het al snel lastig om te weten welke producten echt de moeite waard zijn. Wij hebben voor jou de top 10 haarproducten op een rijtje gezet, zodat je gegarandeerd de beste producten in huis hebt!

22 december 2023

Dit zijn dé nageltrends voor deze feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur, dus tijd om jezelf onder te dompelen in de feestelijjke sfeer! Eén van de leukste manieren om in de stemming te komen, is door je nagels te versieren. Er zijn genoeg nagellooks die perfect passen bij Kerstmis en Oud en Nieuw!

21 december 2023

Hydrateer droog haar met KEVIN.MURPHY Hydrate-me

Heb jij of heeft je klant last van droog haar? Geen probleem! Met de Hydrate-Me lijn van KEVIN.MURPHY is droog haar verleden tijd! De producten in deze lijn hydrateren het haar intensief tot in de haarwortel.

21 december 2023

Dit zijn de populairste haarkleuringen van 2023!

Natuurlijke haarkleuren, opvallende tinten, of subtielere veranderingen - haarkleuringen zijn een essentieel onderdeel van het kappersvak. Of je nu je klanten wilt voorzien van een totale make-over of gewoon een kleine opfrisbeurt, de wereld van haarkleuring biedt een breed scala aan mogelijkheden!

21 december 2023

Partyproof haar voor de feestdagen dankzij deze hack van Xelly

Ken je dat? Je haar zit perfect wanneer je het huis verlaat, maar na een uurtje is er al niks meer van over. Dankzij deze haar-hack van Xelly blijft jouw kapsel de hele dag perfect zitten. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze partyproof look!

19 december 2023

Deze cadeaus zijn perfect voor de hair & beauty liefhebber!

Party time! Ben jij ook aan het aftellen naar kerst en zoek je nog leuke cadeaus voor hair & beauty liefhebbers? Zoek dan niet verder, want bij Haibu vind je alleen maar leuke cadeaus voor onder de kerstboom!

19 december 2023

Dit zijn de vegan bestsellers van 2023!

In de wereld van haarverzorging hebben vegan producten de afgelopen jaren een opvallende opmars gemaakt. Steeds meer mensen kiezen voor vegan haarproducten vanwege hun milieuvriendelijkheid en diervriendelijke ingrediënten. 

19 december 2023

Feestdagen stress? Probeer Xelly's simpele kerstlook met extra veel volume!

Voel je de feestdagenstress al opkomen? Geen paniek! Xelly heeft voor jou eenvoudige kerstlook die niet alleen supermakkelijk te maken is, maar ook zorgt voor een wow-effect met extra volume. Perfect voor alle feestjes en diners die eraan komen!