4 keer

Spring is in the (h)air!

Kort, korter, kortst

Deze dames ademen het woord 'lef'. Want waar ze enkele jaren geleden allen haren tot over de schouders hadden, hebben ze nu allemaal ultrakort tot zelfs gemillimeterd haar! De celebs zetten de ultrakorte trend in & wij kunnen alleen maar ademloos meekijken. Het staat ze prachtig! Wie durft en gaat met ze mee deze lente?

     

Rock that bandana!

Op welke je webshop je ook kijkt, de bandana wordt weer volop aangeboden. Deze accessoire is niet alleen zeer geschikt voor een festival, maar ook voor een badhair day. Combineer de bandana simpelweg met een knotje of los haar en je bent ready to go. Shout out to the bandana!

     

Ice, ice, baby!

In deze tijd van het jaar kunnen we niet blond genoeg gaan. Ice blonde, platinum blonde of as blonde; de gele gloed is verleden tijd! Wanneer we dit combineren met een bob kan het eigenlijk niet meer mis gaan & loop jij rond als een echte trendsetter. Zo lieten we je laatst al kennis maken met de Indie Girl trend . Wil jij deze kleur ook in je haar? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij de Schwarzkopf Blond Me lijn of de Wella Blondor producten.

Festivals: daar komen we weer!

This girl is ready to party! De lente betekent dat we eindelijk weer kunnen genieten van buitenfestivals in het zonnetje. De kleursprays passen perfect om er een dagje nét even anders uit te zien. Texturiseer je haar eerst met bijvoorbeeld de Goldwell Texturiser spray & draai daarna enkele vlechtjes in de onderkant van je haar voor het ultieme festivalgevoel. Have fun!

 

Geniet van jouw lentekapsel & tot het volgende blog!

Deel deze blog