Alle prijzen zijn exclusief BTW

Wimper- en Wenkbrauwverf

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

13 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

13 artikel(en)

Wenkbrauwverf: laat je wenkbrauwen goed uitkomen!

 

Ben je er helemaal klaar mee dat jij elke ochtend je wenkbrauwen bij moet tekenen en mascara op je wimpers moet doen om ze goed zichtbaar te maken? Wil je wat langer in je bed blijven liggen? Kies dan voor wimper- en wenkbrauwverf!  

 

Color Color wimper- en wenkbrauwverf

 

Color Color wimper- en wenkbrauwverf geven je gezicht meer uitstraling! De kleuring is speciaal ontwikkeld zodat deze op een veilige manier op je wenkbrauwen en wimpers is aan te brengen. De kleur blijft tot wel 6 weken zitten! Weet je nietzeker of je gevoelig bent voor deze verf? Test hem dan eerst uit op een stukje huid!  

 

Deze verf van Color dient gemengd te worden met de Color Ontwikkelaar 3%. 

 

Christian Faye

 

Christian Faye komt met twee productlijnen om je wenkbrauwen meer uit te laten komen! De Christian Faye Eyebrow Dip Pomade is een semi-permanente verf en geeft je wenkbrouwen de perfecte vorm en kleur! De Eyebrow Dip Pomade is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

 

Daarnaast heeft Christian Faye de Christian Faye Wenkbrauwverf.  Dit zijn verschillende kits met alle benodigdheden voor het verven van je wenkbrauwen. In een kit zit 1 tube wenkbrauwverf, 1 tube peroxide, een borsteltje, beschermingspapier, handschoenen en een gebruiksaanwijzing. Zo heb jij in één keer alles bij de hand om je wenkbrauwen een mooie, nieuwe kleur te geven!

 

Refectocil

 

Ben je op zoek naar professionele verf voor je wenkbrauwen met een gegarandeerd goed resultaat? Neem dan een kijkje bij Refectocil wenkbrauwverf.  Deze staat bekend als beste wanneer het gaat om wenkbrauwverf. Refectocil biedt een breed assortiment, zodat er ook voor jou een passende kleur bij zit!  

 

Bestel vandaag!

 

Bestel vandaag nog de verf die jij zoekt voor 22:00 en ontvang hem morgen al in huis! Heb je nog vragen over de verf? Neem dat gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met adviseren en het beantwoorden van je vragen!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.