Facebook Pixel

Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 630ml

2 review(s)
€ 32,95 € 39,87 € 32,69 € 39,55
+ -
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 630ml

Het reinigen van je professionele tools en gereedschap is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Barbicide Desinfectieflacon Domeplaar 630ml. Deze dompelaar maakt elke tool met gemak grondig schoon zodat alle bacteriën, schimmels, stafylokken, salmonella en pseudomonas verwijdert worden! Schoonmaken is tijd verdrijvend werk, vandaar dat deze dompelaars zeer goed in de smaak vallen bij werknemers in de salon. Het enige wat je hoeft te doen om je tools grondig schoon te krijgen, is ze te dompelen in de desinfectieflacon tezamen met het Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel en je hebt weer schone materialen!

De 630ml flacon is geschikt voor alle middelgrote instrumenten zoals nageltangen, messen en kleine kappersscharen. De flacon beschikt over een roestvrijstalen dompelaar waar je de instrumenten mee kunt onderdompelen zodat ze er gereinigd weer uit te halen zijn. Je hoeft hier verder niet naar om te kijken, de inwerktijd van het desinfectiemiddel bedraagt 5 a 10 minuten waarna je instrumenten weer steriel en klaar zijn voor de volgende behandeling.

TIP!: Plaats de flacon in het zicht van de klant, hierdoor ziet de klant dat je extra aandacht schenkt aan hen veiligheid en gezondheid. Klanten zullen hier tevreden op reageren en je klanttevredenheid zal groeien! 

Barbicide - Professionele schoonmaakmiddelen

Barbicide is al meer dan 60 jaar actief in Amerika als professioneel schoonmaak merk én verovert nu ook de Nederlandse markt! Barbicide, ook wel 'The Blue Solution' genoemd, wordt absoluut onmisbaar in elke salon of shop die te maken heeft met uiterlijke verzorging. Hygiëne is een steeds belangrijk wordende factor waarop ingespeeld moet worden!

Waarom is het gebruik van Barbicide zo belangrijk?:

  • Bij onjuist gebruik of helemaal geen gebruik van schoonmaakmiddelen breng je jezelf en je klanten in gevaar met infecties.
  • Tijdens de zomer of bij het gebruik van verwarming maak je het schimmels en bacteriën zeer gemakkelijk om te groeien. In combinatie met chemische stoffen kan het een sterke afname hebben van de weerstand van de huid van uzelf en dat van je klanten.

Barbicide is het perfecte product om hygiënisch en veilig te werken. Barbicide is iets om trots op te zijn en dat kun je vanaf nu ook laten zien. Barbicide heeft namelijk een Barbicidecertificaat uitgebracht speciaal voor u en uw klanten. Deze kan aangevraagd worden op de website van Barbicide. Wij verzoeken de Barbecide gebruiker om het contactformulier in te vullen en deze te voorzien van een aankoopfactuur in pdf bestand. Vul hier het contactformulier in en bekijk de spelregels waaraan je moet voldoen om een Barbecide certificaat te verkrijgen.

Eigenschappen:

 • Desinfectieflacon met dompelaar
 • Blauwe vloeistof
 • Roestvrij staal
 • Bestrijd bacteriën, schimmels, salmonella, psuedomonas en stafylokken
 • Voor middelgrote instrumenten/scharen/kammen
 • Inwerktijd: 5 a 10 minuten
 • Diameter: 10.8cm
 • Hoogte: 20.3cm
 • Te gebruiken in combinatie met Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel
 • Inhoud: 630ml

 

Bestel de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 630ml zeer voordelig bij kapperskorting.com!

Schone materialen zijn steeds belangrijker voor je klanten, ga dit dus ook niet uit de weg en bestel de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 630ml nog zeer voordelig voor 23:59 uur bij kapperskorting.com! Bestel je bij ons voor 20:00? Dan heb je jouw bestelling (indien voorradig) morgen al in huis!

Voor het grote gereedschap als scharen, kammen en borstels bieden wij de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 1000ml aan, klik hier om naar de bestelpagina te gaan!

Voor het kleinste gereedschap voor bijvoorbeeld manicures bieden wij de Barbicide Desinfectieflacon Manicure 120ml aan, klik hier om naar de bestelpagina te gaan!

Producteigenschappen
2 beoordelingen

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina