Facebook Pixel

10X Goldwell Dualsenses Color Revive Root Retouch Powder Medium Brown 3,7gr

0 review(s)
€ 165,00 € 199,65 € 115,92 € 140,26
+ -
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

10X Goldwell Dualsenses Color Revive Root Retouch Powder Medium Brown 3,7gr

De Goldwell Dualsenses Revive Rout Retouch Powder Medium Brown 3,7gr is een prachtige kleurpoeder van Goldwell. De Medium Brown Powder zorgt ervoor dat grijze haren direct gecamoufleerd worden en de uitgroei zal verminderen. De Powder zal direct versmelten met bruine nuances, denk hierbij aan alle medium blonde haarkleuren. De Powder is het meest geschikt voor het haar met kleurhoogte 5-6.

De Goldwell Dualsenses Color Revive Root Retouch Powder is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Deze vijf verschillende poeders passen perfect bij de Topchic en Colorance tinten van Goldwell. De poeders bedekken onmiddellijk grijze haren en uitgroei. Oliën en talg zullen geabsorbeerd worden bij de aanzet, waardoor het haar fris aan zal voelen. En als extra het zal niet uitlopen als het haar nat is.

Wij raden het aan de Root Retouch Powder af te wisselen met de andere Dualsenses verzorgingsproducten om de kleur van het haar langer te behouden.

Deze set bevat 10x de Goldwell Dualsenses Revive Rout Retouch Powder Medium Brown 3,7gr

Kenmerken

 • Grijsdekking
 • Bedekt de uitgroei
 • Versmelt samen met de natuurlijke haarkleur
 • Absorbeert oliën en talg
 • Geschikt voor kleurhoogte 5-6
 • Inhoud 3,7gr

Gebruiksaanwijzing

De Root Retouch Powder is gemakkelijk te gebruiken na elke wasbeurt en tussen de wasbeurten door. Uitgroei zal direct vervagen, zelfs met de sterkste contrasten. De Powder is gemakkelijk thuis of onderweg te gebruiken. Binnen 60 seconden kan jij gedag zeggen tegen grijze haren, uitgroei of kleurverminderingen.

Bestel 10X Goldwell Dualsenses Color Revive Root Retouch Powder Medium Brown 3,7gr met hoge korting op Kapperskorting.com

Bestel de set met hoge korting op Kapperskorting.com! Koop je deze producten in deze set dan ben je veel goedkoper uit dan wanneer je ze los koopt! Bestel je op Kapperskorting.com nog voor 23:59u? Dan heb je jouw bestelling (indien alle producten voorradig zijn) morgen al in huis!

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen reviews beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina